София. Мегапарк спечели 1-во място за креативно офис пространство в

...
София. Мегапарк спечели 1-во място за креативно офис пространство в
Коментари Харесай

Първо място за Мегапарк в категория „Креативно офис пространство“ в годишните награди b2b Media Awards 2021

София. Мегапарк завоюва 1-во място за изобретателно офис пространство в годишните награди b2b Media Awards 2021, чиито спечелили бяха оповестени на 14 юли, 2021 година Това оповестиха от Interimage . Сградата бе отличена поради вътрешната промяна, обхващаща 2600 км. м повърхност, посредством която общите елементи с типичен офис интериор бяха преобразени в просторни, светли и вдохновяващи пространства. В седмото издание на годишните награди b2b Media Awards 2021 бяха подадени 148 кандидатури в 33 категории, журирани от 9 членно жури.

„ Благодарим на журито на b2b Media за оценката! Наградата е доста специфична за нас, защото е самопризнание за напъните на целия ни екип към това да сътворяваме изобретателна и стимулираща офис среда. Постигаме това като оставаме гъвкави, развивайки се непрестанно и инвестирайки в нашите здания съгласно упованията и потребностите на клиентите ни “, показа Елица Ценова, основен капиталов шеф в Lion’s Head Investments и шеф на Мегапарк.

„ Гордеем се, че в интервал на преосмисляне на офис-концепцията в световен мащаб успяхме да оправдаем доверието на нашите дългогодишни наематели, да продължим да бъдем техен приближен сътрудник и да запазим заетостта на постройките си. Радваме се, че наши клиенти разшириха офис пространствата си, и имаме нови контракти за над 25 000 кв.м. Благодарим за това доверие! Това ни задължава да не стопираме да се развиваме и отсега нататък “, означи още тя.

В процеса на смяна на работната среда в Мегапарк се включват екип от дизайнери, маркетолози и архитекти. Целта е промяна и смяна на общите пространства, съобразявайки се с най-новата наклонност в интериорните решения - Living room, съгласно която офисът би трябвало да основава красива, спокойна и удобна среда. Компаниите, от своя страна, разчитат на офис пространствата, с цел да усилят ангажираността и удовлетвореността на чиновниците. Проектът залага на новите условия и упования на хората за работното пространство и заварката сред изобретателен интериор и разнообразието от услуги, улеснения и преживявания в офис средата. Мегапарк дава едно изцяло прекарване на своите клиенти с реализация на концепцията Office.Like.Home. и посреща с необятно отворени порти всички, които се завръщат.

Видео показване на офис постройката може да бъде забелязано.

Мегапарк е офис комплекс клас А с основно местонахождение на бул. „ Цариградско шосе “. Основни характерности: 17 етажа, 45 000 кв.м офис площи, 3 000 кв.м търговски площи, над 650 паркоместа.

Lion’s Head Investments е компания за вложения в първокласни офис здания в Централна и Източна Европа. Към момента Lion’s Head Investments ръководи 5 здания с близо 235 000 кв.м първокласни офис площи в София и Букурещ – Полиграфия офис център и Мегапарк в София, Орегон парк в Букурещ. Основни вложители в компанията са Old Mutual Property и AG Capital. Old Mutual Property e част от Old Mutual Group – южноафриканска група за финансови услуги с над 170-годишна история, която оперира в 14 страни.

AG Capital е водеща група от одобрени компании за вложения и ръководство на недвижими парцели - Lion’s Head Investments, BLD, Park Lane Developments, Atland Investments и 3Р1. Поддържа стратегически партньорства с интернационалните водачи като Apollo Global Management, Old Mutual, IFC (World Bank Group).
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР