София. Лекарите правят възможни чудесата на изцелението, на спасяването и

...
София. Лекарите правят възможни чудесата на изцелението, на спасяването и
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Д-р Емил Караиванов, БСП: Лекарите правят възможни чудесата на изцелението, на спасяването и даряването на живот

София. Лекарите вършат вероятни чудесата на изцелението, на спасяването и даряването на живот. Това се показва в приветствен адрес от доктор Емил Караиванов, претендент за кмет на Асеновград, повдигнат от „ Българска социалистическа партия за България “, във връзка Деня на българския доктор, оповестиха от Българска социалистическа партия - Асеновград . „ Най-сърдечно Ви приветствам по случай Деня на българския доктор – наш професионален празник и добър мотив за равносметка! Обръщам се към всички свои сътрудници лекари, които с професионализъм, безрезервност и сърце служат на здравето на хората. Нашата специалност има задача и не инцидентно е обвързвана с деня, в който почитаме най-големия български светец и покровител на целия български народ – св. Йоан Рилски вълшебник. Ние лекарите също сме способни да вършим чудеса. Чудесата на изцелението, на спасяването и даряването на живот, а от време на време просто силата на хуманното отношение към пациента е задоволителна за вдъхването на мощ и кураж у него “, споделя доктор Караиванов.
„ Нека продължаваме със същата сила и професионализъм да се грижим за хората и да се борим за всеки живот. С безрезервност, престиж и подготвеност, сърдечност и с помощта на неуморния ни труд в работа на човечеството, дано бъдем пример за подражателство, да способстваме за поддържането и повишението престижа на най-хуманната специалност. Нека трудът ни да бъде образец и за младите лекари. Защото да бъдеш доктор е предопределение и подарък от Бога за хора с големи сърца. Да оказваш безкористна помощ е почтено, а да се справяш с болката е чудодейно. Честит празник! “, показва доктор Караиванов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР