София. Кой допусна поругаването на сградата на Народното събрание? Това

...
София. Кой допусна поругаването на сградата на Народното събрание? Това
Коментари Харесай

Националният младежки кометет на ВМРО: Кой допусна поругаването на сградата на Народното събрание

София. Кой позволи поругаването на постройката на Народното събрание? Това питат от Националния юношески кометет (НМК) на Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване (БНД) в изказване, изпратено от пресцентъра на партията .

„ Съденинението прави силата “ е заветен девиз! ЛГБТИ+ пропагандата го оскверни! Острата реакция на Националния юношески кометет на Вътрешна македонска революционна организация идва в отговор на скандална „ апаратура “, направена през вчерашния ден върху фасадата на Народното събрание. Върху нея е прожектирано знамето на гей общността, а върху свещения надпис „ Съединението прави силата “ е прожектирано едно от посланията на „ София прайд “, който се организира през днешния ден. А точно: „ Съединението ни прави мощни. Омразата ни прави слаби “, акцентират от Вътрешна македонска революционна организация.

„ Ние, като почитатели на великото дело на войводите и на нашите предшественици, били се за всяка педя зема на Родината ни в Сръбско-Българската война, в Илинденско-Преображенско-Кръстовденското въстание, в Балканската и Междусъюзническата войни и последвалите Първа и Втора международни войни, не можем под никакъв претекст да приемем, че сходна провокация е „ просто изкуство “. И не разбираме по какъв начин хора, стаили толкоз доста експанзия и надменност в дейностите си, могат да приказват обич, почитание и тъждество. Любовта към какво, ЛГБТИ+ хора? Защото Вашето е самолюбие и опесен егоцентризъм. Това не е святата обич към Отечеството, която изисква мъжество. Нито святата майчина обич, възпята и увековечена в емблематични български произведения! Защото тя изисква респект към фамилията, традициите, морала и християнската религия “, разясняват от Националния юношески кометет на партията.

„ Вчера Вие осквернихте признака на държавността – Народното събрание. На тази постройка може да се веят единствено националният трикольор и знамето на Европейски Съюз, част от който е България. С вашите пошли дейности и налагането на разноцветния ЛГБТИ+ байрак Вие даже откраднахте дъгата от децата.
А като прожектирате Вашите знаци и пътеводни мисли върху Народното събрание какво желаете още да ни кажете? Че към този момент тази постройка е Ваша ли? И тя ли е изконно Ваше право на благосъстоятелност и платно на „ различността “ Ви, която сякаш желаете да превърнете в равни права, а в действителност развявате като паспорт за привилегии?
До тук с Вас и Вашата „ дискриминираност “, се споделя още в изказването.

„ Уважаема г-жо Фандъкова,
Уважаеми г-да ръководители на всички служби за сигуроност - Министерството на защитата, на Министерството на вътрешните работи и на Държавна организация „ Разузнаване “, Държавна организация „ Национална сигурност “, разказани като виновни в член 1, ал.2, за осъществяването на Постановление на Министерски съвет № 181 (ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 181 ОТ 20 ЮЛИ 2009 Г. ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ ОБЕКТИ И ДЕЙНОСТИ, КОИТО СА ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, с последна актуализация от 20 април 2021г.),
Кой от Вас позволи сходна подигравка с обект, включен в приложения лист на стратегическите обекти и действия от голяма важност за националната сигурност, IХ. Сектор „ Държавно ръководство “, т. 2. Стратегически обекти: 2.2. Народното събрание? () “, показват от Националния юношески кометет на Вътрешна македонска революционна организация.

„ За нас от НМК на Вътрешна македонска революционна организация това е освен аморално, само че и незаконно. Ако тази позорна апаратура е била публично позволена, то ние ще настояваме виновните лица да бъдат отстранени от служба. Ако се окаже безчинство на ЛГБТИ+ общността, то дано тогава един път вечно, поради това тъпчене на държавността, техните пошли паради на „ различността “ да бъдат публично неразрешени “, приканват от младежката организация на партията.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР