София. Корнелия Нинова се прави на жертва преди конгреса и

...
София. Корнелия Нинова се прави на жертва преди конгреса и
Коментари Харесай

Делян Добрев, ГЕРБ: Корнелия Нинова се прави на жертва преди конгреса и изборите в Столетницата

София. Корнелия Нинова се прави на жертва преди конгреса и изборите в Столетницата. Това сподели Делян Добрев от ГЕРБ по време на брифинг в централата на партията, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Важно е да разберем дали в действителност има такива предприемачи, олигарси и кои са те. Първо, тъй като тук е забъркано и името на партия ГЕРБ и второ, тъй като в случай че няма такива предприемачи, то тогава някой се пробва да оправдае личните си неуспехи или моята теза е, че се прави на жертва “, уточни Добрев. Той посочи, че задачата на Нинова е да завоюва благосклонностите на гласоподавателите си.

„ Традиционно в Българска социалистическа партия предприемачите са неприятните, т.е. Корнелия Нинова в никакъв случай не е била предприемач, в никакъв случай нищо не е приватизирала, а в този момент едни предприемачи, олигарси, дружно с Борисов, се пробват преди година и по какъв начин по този начин преди година нещо се е случило или преди три години, приказваме през днешния ден за него в Народното събрание. Каква е задачата три години да мълчим кои са тези предприемачи, олигарси “, съобщи още Добрев.

Той уточни, че ГЕРБ упорства като се каже А, да се каже и Я. „ Ако госпожа Нинова я е боязън да ги назове поименно, а такива има, то най-малко да каже от кое място са, с какъв бизнес се занимават, млади ли са, остарели ли са, с цел да може ние по косвени признаци да си създадем извода “, прикани още Делян Добрев. Според него, в случай че няма такива предприемачи и олигарси и в случай че тази преживелица не е съществувала, излиза, че някой има режисиран проект да се изкара жертва преди всякакви конгреси и избори в Столетницата.

„ Изглежда като че ли на борба сред неприятните предприемачи, които очевидно не съществуват, тъй като никой не им споделя името и елементарните социалисти, които не ги желаят и са със благосклонности към лидерката Корнелия Нинова “, добави Делян Добрев.

Във връзка със случилото се с него, Добрев напомни, че си пази правата в съда. „ Следващата седмица е първото съвещание на делото, с което осъждам Елена Йончева за клюка. Защитавам правата и диря истината. Точно, тъй като диря истината желаеме да разберем аз и моите сътрудници кои са тези компании, предприемачи и олигарси “, добави още Добрев.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР