София. Компаниите от Групата ЧЕЗ в България подкрепиха инициативата на

...
София. Компаниите от Групата ЧЕЗ в България подкрепиха инициативата на
Коментари Харесай

Регионалният мениджър на ЧЕЗ за България връчи наградите в категория „Инвестиции и работни места“ в конкурса „Кмет на годината“

София. Компаниите от Групата ЧЕЗ в България поддържаха самодейността на портала на българските общини kmeta.bg „ Кмет на годината за мандат 2015-2019 година “. Това оповестиха от пресцентъра на ЧЕЗ . Наградата в категория „ Инвестиции и работни места “ бе връчена от районния управител на ЧЕЗ за България Карел Крал. Първото място измежду дребните общини си поделят кметовете на Костинброд - Трайко Младенов и на Челопеч - Алекси Кесяков. В категория „ Средна община “ оценката бе връчено на кмета на Елин Пелин Ивайло Симеонов. За най-хубав кмет в обезпечаването на вложения и работни места в огромна община бе награден кметът на Враца Калин Каменов.
„ Благодаря на kmeta.bg за тази чест и удоволствието да връча премията в такава значима категория, каквато са вложенията. Знам какъв брой мъчно е да се осъществя един прекрасен план, само че и да бъде оценен от хора, които мислят освен за през днешния ден, само че и за утрешния ден ", съобщи още Карел Крал по време на формалната гала по награждаването, която се организира на 18 септември.
ЧЕЗ обичайно поддържа самодейността „ Кмет на годината “ поради споделяните общи цели - да се отличат и насърчат сполучливите образци в ръководството на общините. Компанията развива дългогодишно и интензивно съдействие с българските общини и поддържа открита и диалогична връзка. Всяка година преди началото на дейния строителен сезон управлението на групата се среща с кметовете на общини във всеки район, с цел да обсъдят дружно проектите и целите, тъй че да се обезпечат по-добри условия за живот и бизнес в българските общини.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР