София. Класни стаи сред зеленина на открито са изпълнени в

...
София. Класни стаи сред зеленина на открито са изпълнени в
Коментари Харесай

Класни стаи на открито ще посрещнат децата от 171 Основно училище в Нови Искър

София. Класни стаи измежду зеленина навън са изпълнени в двора на 171 Основно учебно заведение „ Стоил Попов “ в Нови Искър. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община .

Те ще посрещнат възпитаниците на столичното учебно заведение, след възобновяване на присъствено образование. " Класните стаи навън ще дадат опция да се организират образователни занятия на открито, когато времето разрешава и децата и учителите да се усещат добре ", сподели кметът на София Йорданка Фандъкова, която се срещна с направеното в 171 Основно учебно заведение.

Местата за сядане са завършени в обособени дървени беседки и са сложени измежду зеленина, шубраци и цветя. Инициативата е осъществена по план на учебното управление, уточни шефа госпожа Канелия Костова. Училище е едно от най-старите в гарда има 157 годишна история и в него сега учат 256 деца. През последните 4 години то работи с цялостен потенциал, възпитаници се усилват непрестанно, сподели също шефа на 171 ОУ. След построяването на новата трапезария с кухня, както и цялостната замяна на покрива на помощната постройка, направени със средства от Столична община, набъбна и броя на учениците с близо 60 деца. Сред бъдещите проекти на управлението е да е да се построи и модерна STEAM-среда.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР