София. Кирил Петков връчи оставката на своя кабинет в деловодството

...
София. Кирил Петков връчи оставката на своя кабинет в деловодството
Коментари Харесай

Костадинов: Ако „Възраждане“ получи третия мандат го връща веднага

София. „ Кирил Петков връчи оставката на своя кабинет в деловодството на Народното събрание и от президентството незабавно ми се обадиха, с цел да поканят „ Възраждане “ на съвещания на следващия ден по отношение на връчването на мандатите за сформиране на държавно управление.
На президента ние ще кажем единствено две неща - ще го поздравим за бързината, като ще настояваме по същия бърз метод да работи и с връчването на мандатите, и ще му кажем, че в случай че даде третия мандат на нас, ще му го върнем назад още в същия миг. Този парламент е тотално дискредитиран, привършен и банкрутирал, а България няма повече време за пилеене! Решението за излаз от политическата рецесия е единствено едно - нови избори. Колкото по-скоро, толкоз по-добре! “, написа Костадин Костадинов в своя профил в обществената мрежа Facebook, оповестиха от Пресцентъра на партията.

България няма никакво време за губене. За незабавното излизане на нашата страна от политическата рецесия е нужно незабавно осъществяване на нови избори. Поради тази причина колкото по-бързо минат процедурите с връчването на мандатите и тяхното връщане назад, толкоз по-бързо ще бъдат планувани изборите.
Изборите би трябвало да бъдат най-късно през есента, с цел да може новото българско държавно управление да стартира да взема решение проблемите, провокирани от кабинета Кирил Петков.
Днес държавното управление подава своята оставка, макар че се вижда нежеланието му за това.
Според конституцията на България след вота на съмнение Министър-председателят е задължен да внесе оставката на държавното управление, само че не се показва в какъв период. В случая на сегашния кабинет тя не беше подадена незабавно в 47-то Народно заседание, а след пет дни.
Очевидно е, че политическата мъка беше удължена с пет дни. Така както е явно, че това беше направено, с цел да може българският парламент в лицето на „ Продължаваме промяната “ (ПП), „ Демократична България “ (ДБ), ГЕРБ и Движение за права и свободи да извърши национално изменничество и да вдигне ветото над Република Северна Македония.
Кирил Петков въпреки всичко съумя да извърши обещанието си пред останалите европейски страни и да вдигне ветото преди да подаде оставка. Успя да се регистрира пред господарите в Европейския съюз, а Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи още веднъж разрешиха различен да диктува и да дефинира външната ни политика.
В това си начинание Петков не беше самичък, а с още четирима водачи на партии. Припомняме, че и Христо Иванов от Демократична България в средата на седмицата беше иззел функционалностите на Министерски съвет и на Министерство на външните работи и в частен диалог с посланика на Франция беше обсъждал какво е належащо да се направи, с цел да спазим периода с повдигането на ветото над Република Северна Македония. Своеволията в българската политика стигат до там, че ръководител на парламентарна група си разрешава да иззема функционалностите на Министерски съвет.
Българските политици угодничат и тяхното държание рефлектира върху отношението на останалите страни към нас българите. Ето поради това беше належащо да бъде подадена незабавно оставката, с цел да може най-малко малко да се ограничи вредата. Сега отворихме вратата за невероятна външна офанзива и обезличаване на българската националност. Днес македонските политици и Западът, които притискат България, поставят ръка над Гоце Делчев и Самуил, а на следващия ден какво би станало, в случай че предявят искания над писмеността ни да вземем за пример.
От шест месеца „ Възраждане “ изрично декларира, че държавното управление на Кирил Петков е най-вредно в историята на България. По време на едвам шестмесечното му ръководство богатите обедняха, а бедните станаха още по-бедни. Управление, което ще запомним с неистини и операции, с пари, които никой не знае къде са изхарчени, с неприет „ План за възобновяване “ към този момент месеци и продължение на политическите назначения. Кирил Петков и още четирима партийни водачи предадоха българската история и просвета с усмивка и ненаситност.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР