София. Като кмет на района, ще организирам срещи между доказали

...
София. Като кмет на района, ще организирам срещи между доказали
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Спортни легенди подкрепиха Георги Томов за кмет на „Илинден”

София. Като кмет на региона, ще провеждам срещи сред потвърдили се български спортисти и деца от детските градини и учебните заведения в „ Илинден ”. Това е подобаващ метод подрастващите да се срещнат със спортната ни история и да се стимулират да спортуват. Това сподели претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на „ Илинден “ Георги Томов на среща със звезди на родния ни спорт, пресцентъра на Горско стопанство на Българска социалистическа партия . Сред тях бяха Георги Мърков – олимпийски, международен и европейски първенец по битка, Петър Лесов – олимпийски и повторен европейски първенец по бокс, Еньо Тодоров – сребърен олимпийски медалист, троент европейски първенец и европейски вицешампион по битка и Нено Ненчев – европейски вицешампион. В срещата взе присъединяване и заместник-председателят на парламентарната Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта Иван Ченчев и ръководителят на районната организация и претендент за общински консултант Владимир Данев.
Спортните митове показаха поддръжката си за Георги Томов и му пожелаха триумф в предизборната конкуренция. Участниците в събитието се сплотиха към това, че има все по-нарастващата потребност от практикуването на всеобщ спорт измежду деца и подрастващи.
Олимпийците бяха безапелационни, че на драго сърце ще се включат във всички начинания за популяризирането и развиването на спорта в „ Илинден “, с цел да дадат добър образец на младото потомство.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР