София Жук постигна забележителен успех през 2015 година, завоювайки трофея

...
София Жук постигна забележителен успех през 2015 година, завоювайки трофея
Коментари Харесай

От триумф на Уимбълдън до създаване на еротично съдържание: Историята на София Жук

София Жук реализира незабравим триумф през 2015 година, завоювайки трофея на Уимбълдън при девойките, и мнозина чакаха тя да има блестяща кариера при експертите в бъдеще. Още на 20 години обаче тя бе принудена да се откаже от тениса поради травма, а в този момент има желание да преследва кариера в платформата за еротично наличие OnlyFans. 

Рускинята печели първата си ITF купа още на 14 години, след което доближава до трофея на Откритото състезание на Англия, без да загуби нито сет по пътя си, а визията ѝ и упованията за триумфи на корта пораждат чести съпоставения с нейните сънароднички Мария Шарапова и Анна Курникова. Въпреки огромните си триумфи като тийнейджърка обаче през 2019-а, когато е единствено на 20, Жук взема решение да се отдръпна от тениса поради мощни болки в гърба, които " даже лекарите не желаят да лекуват ".

Понастоящем 23-годишната някогашна тенисистка живее в Маями и работи като модел, само че неотдавна разгласи обществено, че си е направила профил в Only Fans.

" Момчета, пристигна моментът, който всички очаквахте и за който непрестанно питахте. Направих си акаунт в Only Fans. Няма да обявявам голи фотоси, по тази причина не се вълнувайте прекомерно, само че пък за сметка на това ще има доста забавно наличие ", показа Жук в Instagram.

Wimbledon girls` winner Sofya Zhuk turns to OnlyFans for her next career step after quitting tennis at 20
— MailOnline Sport (@MailSport)
 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР