София. Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони“(НКИЗ) Антоанета Барес

...
София. Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони“(НКИЗ) Антоанета Барес
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на НКИЗ Антоанета Барес беше удостоена с приз за ефективен мениджмънт

София. Изпълнителният шеф на „ Национална компания индустриални зони “(НКИЗ) Антоанета Барес бе удостоена с премия за Ефективен мениджмънт, привличане на задгранични вложения и сполучливо ръководство на индустриални планове в категорията „ Икономика и мениджмънт “ на Седмите годишни награди на списание Business Lady. Това оповестиха от пресцентъра на НКИЗ . Отличията бяха раздадени на публична гала в хотел „ Балкан “ във вторник вечерта.
При приемането на наградата Барес благодари на екипа си и акцентира, че в огромната си част той се състои от дами. „ Един мощен женски екип може да преобърне света, в случай че реши “, сподели тя на церемонията.
„ Доказателство за ефикасната работа на „ Национална компания индустриални зони “ е фактът, че все по-осезаемо вложителите припознават в наше лице своя стратегически сътрудник за планове в България “, уточни Барес и добави, че от основаването им до момента, в държавните индустриални зони са привлечени капиталови планове за над 400 милиона лв.
Годишните награди на Business Lady и Business Lady Club се връчиха за седми път. С тях се отличава приносът на българската делова жена в разнообразни категории и се цели да се даде повече публичност на сполучливите управнически модели, ефикасните бизнес практики и съответното развиване на човешкия капитал.
Призове в категории като „ Телекомуникации “, „ Здравеопазване “, „ Фармация “, „ Човешки запаси “, „ Строителство и архитектура “, „ Земеделие “ и други получиха над петнайсет дами, посочили професионализъм и неизменност, реализиране на високи резултати в разнообразни сфери на дейност; достижения, които покачват доверието на клиенти и чиновници към тях и превръщащи ги в желан сътрудник за бизнеса.
Антоанета Барес е част от екипа на „ Национална компания индустриални зони “ от самото основаване на сдружението, а поста изпълнителен шеф заема от март 2017 година
Мисията на компанията, профилирана в построяването и ръководството на индустриални паркове, е поощряване на вложенията в българската стопанска система. В портфолиото на НКИЗ са настоящи стопански паркове, свободни зони и планове в развой на развиване в цялата страна.
Като стратегически сътрудник на вложителите в България компанията предлага индустриални зони с съвременна инфраструктура и стратегическа локация, както и поддръжка на всеки стадий от капиталовия план. В услуга на вложителите НКИЗ работи в положително съдействие с Министерство на стопанската система и другите държавни и общински институции.
Предимствата на зоните и комплексните услуги, които НКИЗ предлага, са причина за превръщането на индустриалните зони в желано място за бизнес от българските и задгранични вложители.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР