София. Искаме независима и суверенна България, в която никой лидер

...
София. Искаме независима и суверенна България, в която никой лидер
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Искаме независима и суверенна България, в която никой лидер на политическа партия да не може да си позволи да каже, че друга държава е негова родина

София. Искаме самостоятелна и суверенна България, в която никой водач на политическа партия да не може да си разреши да каже, че друга страна е негова татковина. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия и лидер на " Българска социалистическа партия за България " в 3-ти МИР Варна и в 25-ти МИР София град Корнелия Нинова по време на откриването на предизборната акция на " Българска социалистическа партия за България " в столицата, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Такава самостоятелна и суверенна страна, в която не може непознати бойци да влизат в българска благосъстоятелност. Такава самостоятелна и суверенна, която може сама да съди и осъди корумпираните, а не да чака някой от вън да й го направи ", акцентира още водачът на Българска социалистическа партия.

" Искам да се обърна към вас, претендентите за депутати в нашите листи от цяла България и към водачите. Вие сте нашата първа линия в цялата страна, ние не сме претенденти и водачи просто за един парламент. Ние сме водачи на обществото. Ние сме водачи за смяна, ние сме водачи за правдивост, за сигурност и за добруването на българския народ. Идете през днешния ден и занесете тази мощ и тази воля за смяна до всяко българско кътче, до всеки български жител. Нека дадем мощ и убеденост на нашия народ, че можем да градим друга България, че можем да работим и да реализираме добруването на българския народ ", акцентира Корнелия Нинова.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР