София. Искам да окуража колегите от Специализираната прокуратура и ДАНС

...
София. Искам да окуража колегите от Специализираната прокуратура и ДАНС
Коментари Харесай

Главният прокурор Иван Гешев: Искам да окуража колегите от Специализираната прокуратура и ДАНС да продължат да работят в интерес на българската национална сигурност

София. Искам да окуража сътрудниците от Специализираната прокуратура и ДАНС да продължат да работят по същия метод в полза на българската национална сигурност. Това сподели на брифинг в Съдебната палата основният прокурор Иван Гешев, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Тук съм, с цел да благодаря на българските служби за сигурност, на българските прокурори и следователи, които дълги години работиха по този случай в полза на българската национална сигурност. Като основен прокурор аз съм върховен административен началник, сходно на ръководителя на Върховен касационен съд господин Лозан Панов и ръководителя на Върховен административен съд господин Чолаков и не мога да давам инструкции и да се меся в работата на обособените магистрати. Тук съм, с цел да ги окуража. В частност, и сътрудниците от Специализираната прокуратура и ДАНС, да продължат да работят по същия метод в полза на българската национална сигурност, на сигурността на европейските ни сътрудници от Европейски Съюз и най-много в полза на българките жители и общество ”, добави той.

Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР