София. Господин Борисов фактически превръща самия демократичен процес, самата перспектива

...
София. Господин Борисов фактически превръща самия демократичен процес, самата перспектива
Коментари Харесай

Христо Иванов, „Демократична България“: Г-н Борисов фактически превръща самия демократичен процес и самата перспектива за провеждане на избори в заложник за личното си оцеляване

София. Господин Борисов в действителност трансформира самия либерален развой, самата вероятност за осъществяване на избори в пленник за персоналното си оцеляване. Това сподели пред публицисти ръководителят на ПГ на „ Демократична България “ Христо Иванов пред публицисти след консултациите при президента, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Не мога да разясня дейностите на всички останали участници в консултациите. Пак споделям, това, което си пролича, е, че не е имало никакъв прелиминарен консенсус и това явно не е добре. Очевидно е, че ГЕРБ не престават със своята тактичност да неодобряват всеки вероятен развой. Господин Борисов в действителност трансформира самия либерален развой, самата вероятност за осъществяване на избори в пленник за персоналното си оцеляване “, сподели Иванов.

„ Видяхме и метода, по който беше неодобрена работата на Комисията по проверката. Нещо, което не трябва да бъде отминато с безмълвие, тъй като най-сериозното доказателство е, че там се приказваха неща, които ГЕРБ не желаят да бъдат чути. Там се приказват неща, които неведнъж са били говорени. Те в никакъв случай не станаха предмет на самостоятелна, изчерпателна инспекция от нито една институция. В момента, в който тази фактология още веднъж се появи на повърхността, ГЕРБ проведоха кръчмарска кавга да запушат опцията тази фактология да се изнесе. Аз желая да попитам по кое време най-накрая българската прокуратура ще обясни коя е личността на Мата Хари. Този въпрос не е въпрос на интимни връзки, този въпрос на кой е очевидеца, който може да удостовери дефинитивно съществуването в премиерската спалня на суми, които не могат да бъдат обяснени в неговата декларация “, акцентира още Иванов.

„ Госпожа Нейкова явно дава отговор на формалните качества и на условията за професионализъм, тъй че ние я подкрепихме като вероятен излаз на тази обстановка, която беше основана “, разяснява още той.

Теодора ПАТРОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР