София. Гледайки филм по телевизията рядко се замисляме, че гласовете,

...
София. Гледайки филм по телевизията рядко се замисляме, че гласовете,
Коментари Харесай

Комедията „Гласове под наем“ ще разкрие много професионални и комични тайни от света на дублажа на сцената на Парк-театър „Борисова градина“ в София на 22 юни

София. Гледайки филм по малкия екран рядко се замисляме, че гласовете, които чуваме не са в действителност същинските гласове на световноизвестните артисти, които гледаме на екрана, а на български артисти, които дават „ гласовете си чартърен “, свързвайки два свята – филмовият и този на феновете. Тази непозната за необятната аудитория специалност в действителност е измежду най-трудните и вълнуващи занаяти в света на изкуството. На 22 юни от 21.00 ч. на сцената на Парк-театър „ Борисова градина “ комедийният театър „ Гласове чартърен “ ще показа пред публиката всички напрегнати, занимателни, нелепи, конфликтни и шантави моменти, които се случват в едно звукозаписно студио. В него, подсигуряваме ви, в никакъв случай не е скучно. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община .

" Актьорите Гергана Стоянова, Симеон Владов, Виктор Танев, Симона Трайкова и Христо Ботев (който е и създател на текста) ще ви показват „ Вселената на дублажа “, в която съвсем нищо от това, което си мислим за дублажа не е истина.

На доктрина всичко наподобява извънредно елементарно – артистът пред микрофона има текст, чете го и е подготвен, само че действителният живот е надалеч по-сложен, занимателен, неуместен, комичен и е всекидневен пъзел от комедийни мигове, които ще накарат публиката да си тръгне от спектакъла с необятна усмивка на лицето ", допълват от Общината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР