София. ГД “Гранична полиция“ уведомява пътуващите през граничните контрол-пропускателни пунктове

...
София. ГД “Гранична полиция“ уведомява пътуващите през граничните контрол-пропускателни пунктове
Коментари Харесай

ГД Гранична полиция: Очаква се интензивен трафик от 29 август до 8 септември на българо-турската и българо-сръбската граница

София. Групово дело “Гранична полиция “ уведомява пътуващите през граничните контрол-пропускателни пунктове с Република Турция и Република Сърбия, че в интервала 29 август – 8 септември се чака изключително натоварен трафик, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Причината е директно прекосяване през българска територия на турски жители, пребиваващи дълготрайно в страните от Западна Европа и от жители на Европейски Съюз от турски генезис, които ще влязат в страната през турско – българската граница и ще я изоставен през граничните пунктове с Република Сърбия.
ГДГП е подхванала нужните ограничения за обезпечаване на задоволително сили и средства за застраховане в оптималната степен на естествената пропускателна дарба на граничните пунктове и реализиране на бърз и ефикасен граничен надзор в изискванията на натоварен трафик. За тази цел е належащо пътуващите да плануват задоволително време за пътешестване, авансово да ревизират валидността на документите за пътешестване и на ръководените от тях пътни транспортни средства, както и за малолетни и малолетни – нужните придружителни документи за засвидетелствуване единодушието на отсъстващия родител /и за пътешестване на детето в чужбина.
От ГДГП предлагат и различни направления за прекосяване – през граничните пунктове Малко Търново и Лесово на границата с Турция и Връшка чука и Стрезимировци на границата със Сърбия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР