СОФИЯ Феновете на ЦСКА и Левски ще останат доста изненадани

...
СОФИЯ Феновете на ЦСКА и Левски ще останат доста изненадани
Коментари Харесай

Не е за вярване какво очаква ЦСКА и Левски

СОФИЯ

Феновете на ЦСКА и Левски ще останат много сюрпризирани и донякъде недоволни, откакто научат, че и четирите безконечни дербита до края на сезона ще бъдат в работни дни. Това стана ясно след приключването на постоянния сезон в Първа лига и настъпилото систематизиране по системата, в която се играят плейофните 10 кръга. Вече е известна програмата до края на шампионата в първата шестица, в което предстоят редица завладяващи дуели. 

Още във втория кръг първенецът Лудогорец и ЦСКА се сблъскват - в Разград (6/9 април), в уикенда на Великден. Ответната среща сред тези два противника в София ще бъде в седмия плейофен кръг. Мачовете от него ще се играят в интервала 4-7 май. 

Най-сериозен интерес разумно провокират дербитата сред ЦСКА и Левски. И двата мача за шампионата обаче са в делнични дни. Първото постоянно дерби от плейофите ще бъде в четвъртия кръг - 18 април (сряда) или 19 април (четвъртък), след което и в деветия (35-и кръг - предпоследен, от началото на сезона) - 15/17 май. 

Освен това и двата дуела от 1/2-финалите за Купата на България са в работни дни. ЦСКА и Левски спорят в шампионата на 11 и 25 април.

За разлика от вчерашното постоянно дерби, извоювано от " алените " с 1:0, оставащите четири до края на сезона се чака да бъдат с по-късен час. В неделя двата отбора започнаха по обяд - в 13:00 часа. За идните безконечни дербита в делнични дни най-вероятно ще бъде заложено на старт в 18 часа, с цел да могат почитателите да отидат на стадион " Васил Левски " след края на работния си ден. Това обаче ще отвори повече работа на полицията, която ще би трябвало да озаптява по мрачно вандалите от агитките. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР