София. Европейските избори догодина ще бъдат политически тест за ГЕРБ

...
София. Европейските избори догодина ще бъдат политически тест за ГЕРБ
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов: Европейските избори догодина ще бъдат политически тест за ГЕРБ преди местния вот

София. Европейските избори следващата година ще бъдат политически тест за ГЕРБ преди локалния избор по-късно през 2019 година Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред 700 членове и симпатизанти на ГЕРБ-София, оповестиха от пресцентъра на партията . Всички те изгледаха спектакъла „ Царицата на Чардаша “ в Националния музикален спектакъл „ Стефан Македонски “. Възможността да се насладят на именитата оперета бе обезпечена от народните представители от ГЕРБ-София и от общинските съветници от ГЕРБ в СОС.
„ Очертава се 2019 година да бъде основна. На изборите за членове на Европейския парламент през май би трябвало да подкрепим претендентите на ГЕРБ за евродепутати, нашето европейско политическо семейство ЕНП, както и водещия претендент на ЕНП за ръководител на Европейска комисия Манфред Вебер “, уточни Цветан Цветанов пред препълнената зала на музикалния спектакъл. Той добави, че през есента на същата година следва и локален избор, който също няма да бъде лек. „ Към кмета Йорданка Фандъкова в последно време се изляха доста тежки и безпринципни нападки. Ето за какво ние всички би трябвало да застанем твърдо зад нея и зад забележимите резултати от работата й “, сподели още зам.-председателят на ГЕРБ.
Цветан Цветанов благодари на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ-София за дейната им работа. Също по този начин изрече своята благодарност към шефа на Националния музикален спектакъл Марияна Арсенова за това, че от години е стожер на културната активност както в София, по този начин и в цялата страна. Тази година музикалният спектакъл отбелязва 100 години професионална оперета в България и 70 години от основаването на театъра, като по този мотив Арсенова получи почетния знак на Столична община.
Кметът на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова също показа своите упования, че 2019 година ще бъде доста значима. „ Когато работим дружно и сме сплотени, няма непреодолими трудности и непостижими цели. През годините доказахме, че в София сме добър екип и имам вяра, че това директно проличава от резултатите от нашата активност “, акцентира Фандъкова и благодари на цялата софийска конструкция на ГЕРБ за поддръжката.
На собствен ред, регионалният координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов означи, че до момента в който други политически сили основават напрежение и опълчване, ГЕРБ избира да гради и чрез действителни резултати да приказва на хората.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР