София. БСП и тази година ще проведе националната си кампания

...
София. БСП и тази година ще проведе националната си кампания
Коментари Харесай

За поредна година БСП ще проведе кампанията „Солидарен Великден“

София. Българска социалистическа партия и тази година ще организира националната си акция „ Солидарен Великден “ по самодейност на своя водач Корнелия Нинова. Това оповестиха от пресцентъра на партията . По традиция в акцията ще се включат всички структури на Българска социалистическа партия в страната, както и народните представители на левицата.

Председателят на Българска социалистическа партия още веднъж прикани към съпричастност в тези светли празници към безработните, бедните, обществено слабите, младите фамилии и възрастните хора. Нинова уточни, че в акцията и през тази година самодейностите ще се две - да се помогне на български производители, като се купят артикули родно произвеждане и се дарят за празниците на самотни хора, небогати фамилии и домове за възрастни хора.

„ Преди година, с помощта на „ Солидарен Великден “, хиляди обществено слаби българи имаха своя заслужен празник, тогава и започва за първи път акцията, а след сполучливото й осъществяване водачът разгласи, че тя става годишна.
Стотици бяха социалистите, които по време на Великденските празници подариха хранителни артикули, защитни средства, дезинфектанти и PCR-тестове в цялата страна с благопожелание за здраве и религия “, означават от Българска социалистическа партия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР