София. Безумията на управляващите нямат край! Днес здравният министър Стойчо

...
София. Безумията на управляващите нямат край! Днес здравният министър Стойчо
Коментари Харесай

Борис Ячев, НФСБ: Здравният министър може да назначи жена на над 75 години за личен съветник, но държи да спази закона по отношение на проф. Кантарджиев

София. Безумията на ръководещите нямат край! Днес здравният министър Стойчо Кацаров – човек без нито ден лекарски стаж, изгони уважавания проф. Тодор Кантарджиев. Под предтекст – навършени години за пенсиониране “. Това написа зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев в профила си във „ Facebook “, оповестиха от пресцентъра на партията .

„ Проф. Кантарджиев бе един от най-дейните български лекари по време на пандемията. Човек, който с риск за личното си здраве ръководеше в извънредно тежкия миг за целият свят най-натоварената конструкция към Министерство на здравеопазването – Национален център по заразни и паразитни лечебни заведения. Експерт, който с появяването си внасяше утешение в обществото ни, който стана лице на здравият разсъдък по време на пандемията. И вместо да го награди - недоразумението в опазването на здравето Стойчо Кацаров решил да го пенсионира... поради навършени 65 години... А единствено преди няколко дни същият министър назначи за собствен велможа консултант проф. Мира Кожухарова, която е на над 75 години. Неистовото предпочитание за реваншизъм при новите „ ръководещи “ няма край. Жалко е, че Стойчо Кацаров стана реализатор на поредна мокра поръчка. Досега смятах, че той ще остане в новата ни история с нелепото предопределение на парламентарен секретар (с 4 хиляди лева заплата) за времето, когато няма Парламент. Но през днешния ден министърът надмина себе си.
Жалко... познавам Кацаров от битието му на изтъкнат седесар и демократ, не имах вяра, че ще падне до равнището на алена подлога “, разяснява Ячев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР