София. Българският представителен тим по електронен футбол на FIFA22 взе

...
София. Българският представителен тим по електронен футбол на FIFA22 взе
Коментари Харесай

България надигра Исландия в предквалификациите за FIFAe Nations Series 2022

София. Българският внушителен отбор по електронен футбол на FIFA22 взе четири точки от двата си мача с тима на Исландия в третия кръг на предквалификациите (Play-Ins) за FIFAe Nations Series 2022, проведени от международната футболна асоциация ФИФА. Късно нощес националите, в състав Георги Георгиев (jorjewin) и Сезер Сабриев (BGsanchez), записаха победа с 3:0 и тъждество 1:1 против единствения си противник във вчерашния ден на шампионата. Българският отбор получи служебни победи против тимовете на Русия и Словакия и по този начин с актив от 16 точки се изкачи до второ място във краткотрайното класиране на Дивизия 2 на втори европейски поток, именуван от уредниците Конференция 2. Днес на националите им предстоят дуели против най-силните противници в групата – Германия (18:00 часа), Естония (18:55 часа) и Северна Ирландия (19:50 часа). Германците са водач в групата с цялостен актив от 24 точки в 8 мача, като 18 от тях са извоювани в действително изиграни дуели и 6 са получени от служебни победи. Естония и Северна Ирландия имат по 12 точки. За присъединяване в Дивизия 1 в четвъртия, финален кръг на предквалификациите се класират първите три тима в крайното класиране.

До края на зимния сезон ще се изиграе още един шампионат Play-Ins. Ако в края на предквалификацията българите завършат преди всичко в Дивизия 1, те непосредствено ще се класират за FIFAe Nations Series 2022. Напред не престават и двата най-постоянни тима съгласно ранглистата от четирите шампионата. Ако не покрият тези условия, националите ще се включат в същинските квалификации за влиятелния интернационален конгрес напролет.

След вчерашните дуели от третия кръг на предквалификациите за FIFAe Nations Series 2022 компанията „ Спортс Мениджмънт България “, която е формален оператор на всички шампионати на играта FIFA за територията на България, в профил от националния тим състезателя Сезер Сабриев (BGsanchez). Причината е редовно нарушение на етичните правила на държание, обидно и неуважително отношение към уредници, админи и съотборници. „ Всеки един спорт, в това число и електронния, има обществена функционалност и играе възпитателна роля при построяването на младежите, които го практикуват или наблюдават. От тази позиция не можем да си позволим да толерираме държание на народен играч на България, което има деструктивно въздействие върху подрастващите. Затова отстраняваме Сезер Сабриев от представителния отбор на България.

С сътрудниците от „ Кий Ивентс енд Комуникейшън “, с които организираме всичко обвързвано с националния тим по FIFA и формалното електронно състезание по футбол на България eFirst League, сме извънредно признателни, че Иван Чуров се съгласи броени часове преди днешните дуели да помогне на представителния отбор и дружно с Георги Георгиев да изиграе оставащите до края мачове от шампионата. Наясно сме, че тези двама състезатели в никакъв случай не са играли дружно като тим, само че поддържането на висок морал от време на време изисква сложни решения “, показа Виктор Кирков, изпълнителен шеф на „ Спортс Мениджмънт България “.

Сформирането на български народен тим стана допустимо с помощта на партньорството сред Български футболен съюз и фирмите „ Спортс Мениджмънт България “ и „ Кий Ивентс енд Комуникейшън “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР