София, 17 май 2022 г. – Световно известният музикант и

...
София, 17 май 2022 г. – Световно известният музикант и
Коментари Харесай

Горан Брегович се присъединява към Стоичков & Рачков в рекламите на WINBET

София, 17 май 2022 година – Световно известният музикант и композитор Горан Брегович е новото лице в рекламната акция на WINBET и с негово присъединяване към този момент може да бъде забелязан в програмата на водещите родни малките екрани.
Така, Горан Брегович се причислява към популярното екранно дуо на най-успешния български футболист за всички времена Христо Стоичков и най-популярния ефирен водещ в България Димитър Рачков, което към този момент повече от година по несравним метод показва предложенията на WINBET и от дълго време се трансформира в шлагер в ефира.
В първия клип, Стоичков и Рачков, със стратегическото партньорство Горан Брегович, показват най-новото прелъщение на компанията - седмичния бонус за клиентите на напълно актуализирания уебсайт и на игралните зали на WINBET, наименуван WINBOX.
В идващите седмици и месеци, акцията на WINBET с присъединяване на Горан Брегович ще включва редица рекламни формати и ще обхване всички канали – телевизия, онлайн, обществени медии и външна реклама.
Участието на създателя и реализатор на шлагери като „ Едерлези “, „ Месечина “ и „ Калашников “ е знаково за WINBET и е следващата стъпка, с която компанията утвърждава и надгражда добре познатия си бранд. Това е и методът, по който WINBET завява желанието си да предложи на посетителите на своите игрални зали и своето онлайн
казино по-голям избор на занимания, повече благоприятни условия за облага и най-много - повече стойност за лоялните си клиенти.
„ Изборът на Горан Брегович за ново лице в рекламната акция на WINBET напълно не е инцидентен. Освен голямата му известност в България, наличието, силата и духът на заниманието, които постоянно съпътстват осъществяванията му, изцяло подхождат на полезностите на марката WINBET. Той се вписа по ненадейно добър метод в динамичността на тандема Стоичков & Рачков и резултатът е налице – занимателна история, разказана по ексцентричен метод и украсена със здравословна доза самоирония, на която са способни единствено в действителност огромните звезди”, разяснява основният маркетинг шеф на WINBET Десислава Колева – Иванова и добавя:
„ Горан доста, доста рядко взе участие в реклами, по тази причина не беше елементарно да го убедим да взе участие в новата ни акция. Нямаше и по какъв начин да сме сигурни дали ще се получи, преди да забележим трите звезди в деяние на едно място, само че приехме риска и това, което видяхме, надмина упованията ни. Защото с изключение на страховит експерт, Горан е също и извънредно натурален, предразполагащ и открит човек, с който бе наслаждение да се работи. Освен това той обича спорта и извънредно доста почита Христо Стоичков. “
За своята нова акция WINBET още веднъж си партнира с рекламната организация Brigada&Co, с кoято се осъществиха предходните извънредно сполучливи акции на марката с присъединяване на Стоичков & Рачков, както и онлайн-риалити плана WINmyBET. Важно присъединяване в клипа има и моделът Любислава Оцетова.
Парадоксално или не, въпреки да е създател на музиката за десетки рекламни клипове и филми, Горан Брегович не е създател на музиката за новия клип на WINBET. Тя е дело на известния български композитор и реализатор Марио Григоров, който от десетилетия основава музика за филми, телевизионни продукции и реклами, най-вече в Холивуд и Западна Европа. Композираната от него ария Blind Pig към кино лентата „ Фантастични животни и къде да ги намерим “ от кино-вселената на Хари Потър бе препоръчана за номинация за Оскар през 2017 година

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР