Софи Маринова прибра бившия си мъж Гринго, само няколко дни

...
Софи Маринова прибра бившия си мъж Гринго, само няколко дни
Коментари Харесай

Софи прибра Гринго, феновете й бесни

Софи Маринова прибра някогашния си мъж Гринго, единствено няколко дни откакто разгласи, че той я бие постоянно, заплашва сина й Лоренцо, до момента в който тя е дала 100 бона, с цел да го избави от пандиза. Двете влюбени гълъбчета качиха обща фотография, на която са прегърнати и усмихнати, само че фотото събра лавина от рецензии от загрижени фенове на певицата. Те недоумяват по какъв начин Маринова се е решила да даде нов късмет на Гринго.



Снимката бе скоростно изтрита от Маринова след гневната реакция в инстаграм. "Всяко семейство се кара, очевидно и ние сме били в подобен по-изнервен интервал. Заедно сме, обичаме се. Но апелирам медиите да ни оставят на мира и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта надалеч от любопитните папараци ", бе сбитият коментар на Софка пред Блиц.

Припомняме, че Софи подаде молба за бракоразвод единствено два месеца след сватбата. Тя съобщи, че Гринго я тормози и откакто й счупил ръката за трети път, решила да го остави. Той не приел задушевно новината и почнал да я преследва и тормози, което наложило ограничаваща заповед. Родителите й пък я ожалиха, че попада все на неприятни мъже, чиято единствена цел е да се възползват от нея.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР