Софи Маринова може да прати обратно в затвора вече бившия

...
Софи Маринова може да прати обратно в затвора вече бившия
Коментари Харесай

Ад в поп фолка! Софи Маринова връща Гринго в затвора

Софи Маринова може да прати назад в пандиза към този момент някогашния си брачен партньор Тодор Давидов – Гринго, научи сензационно HotArena.

Ромската фолк звезда приготвя сигнал до Софийска прокуратура, че е унизена и заплашвана със гибел от мургавия агресор, с който се раздели единствено преди месец.

Още преди седмица Софка се е срещнала със столичен юрист, с цел да търси съвет и подпомагане от него по какъв начин да действа с Гринго. „ Той ме заплашва със гибел по телефона, съобщи, че ще даде 100 лв. на някой да ми лисне киселина. Идва с 20 мутри на мои участия да ми прави проблеми, тормози и сина ми Лоренцо... “, жалвала се пред юриста Софи от невижданата експанзия на Гринго.

По негов съвет певицата към този момент е направила няколко записа от свои телефонни диалози с някогашния си мъж, в които той намерено я заплашвал, че ще я убие, в случай че не е с него.

Засега обаче Софи Маринова се колебае да пусне публично тъжба до прокуратурата против Гринго, защото нейния сигнал автоматизирано ще прати айтоския мачо назад в пандиза. Той е с пробационна присъда с три годишен изпитателен период за рекет и смъртни закани над търговеца от Айтос Асен Атанасов – Акиф. Гринго беше задържан през септември 2017 година след сигнал на Акиф, че го рекетират за 50 000 лв.. Бившият на Софи заплашвал търговецът на контейнери, че в случай че не получи пачките, ще очисти него и фамилията му. Когато заканите не подействали, Гринго пратил водача си Стефан Сливков да стреля по къщата на изнудвания. Онзи разкрил огън по фасадата и прозорците на 23 септември 2017 година

След като ромския рекетьорски дует бе закопчан, Софи Маринова направи и невъзможното да измъкне Гринго от пандиза. Мургавата фолк звезда нае юрист Марковски за негов бранител и печеният правист изкова съглашение. След като Гринго се призна за отговорен предходната есен, той бе наказан единствено на 10 месеца затвор, само че с 3 годишна пробация. Тоест – в случай че още веднъж наруши закона, влиза в пандиза, с цел да лежи. Отделно от това Тодор Давидов ще се снабди и с обвиняване за домашно принуждение, написа " Уикенд " =

Според признатите неотдавна промени в Наказателния кодекс, Гринго е заплашен със затвор от 3 до 7 години за това, че е възбудил състоятелен боязън за живота и здравето на досегашната си брачна половинка Софи Маринова и нейните близки.

Преди в средата на месец юни ромската фолк звезда да изиска бракоразвод от Гринго и да го получи след единствено 2 месеца сватбен живот, тя редовно бе пребивана от айтоския бабанка. Според признанията на измъчваната Софка, Тодор на три пъти й счупил ръката, също така постоянно я шамарел и крънкал за пари.

В своя отбрана Гринго твърди, че не е удрял Софка и няма виновност за счупването на ръката й. „ Удрял съм я два пъти по лицето, но преди години. От тогава не съм й посягал ”, кълне се айтозлията. Признава, че е ходил на две нейни участия, само че не да я заплашва, а тъй като я харесвал. Тодор е уверен, че отново ще се събере с ромската звезда и проблемите им ще останат в предишното.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР