Софи Маринова, която в момента в карантина и от вкъщи

...
Софи Маринова, която в момента в карантина и от вкъщи
Коментари Харесай

Софи Маринова копира Лили Иванова в нова песен

Софи Маринова, която сега в карантина и от у дома взе участие в шоуто „ Като две капки вода ”, показа новата си ария „ Изгубена ”, в която много наподобява на Лили Иванова. Гласът на фолкпевицата много се приближава до този на естрадната звезда. Начинът и стила на пеене са толкоз сходни, сякаш Софи целеустремено се е стремяла да се приближи към примата, както подхожда към всеки облик в шоуто за фалшификати в ефира на Нова тв.

Съвсем предстоящо, незабавно се появиха намеци, че Софи е копирала естрадната прима. Ромката не се е стремяла преднамерено да замязя на Лили Иванова, опазиха я незабавно почитателите й. В началото на кариерата си тя имала песни, в които по глас прилича Лили. Когато преди време пяла с оркестър „ Супер експрес ”, Софи имала ария „ Звезден момент ”. В едно радио пуснали парчето с въпрос към слушателите да познаят коя е певицата. Голям % от хората се обаждали и посочвали Лили Иванова. Тогава Софи към момента не била толкоз известна. Скоро обаче това се трансформирало, писа Уикенд.

Новата ария „ Изгубена ” предполагала ново изпяване, което поради това, че гласът на Софи може да се приближи до този на Лили Иванова. Ромката не се сърди за сравненията, дори се ласкае, тъй като доста обича Лили Иванова и нееднократно го е споделяла. Преди години Софи дори изпя шлагера на естрадната звезда „ Ветрове ” на цигански.

„ Това не е ария за танцуване или клатене, това е ария за душата ”, показа Софи Маринова „ Изгубена ”. В клипа тя е с елегантна визия на дизайнерката Евгения Борисова. Песента се хареса на феновете и събира единствено похвали. Почитателите дори оферират това да е единствено началото и звездата да показва още песни в естрадния род.
„ Майка ми го е дала като път да обичам по този начин Лили Иванова. От дете ми е говорила по какъв начин би трябвало да бъда като нея, да не бъда перачка и готвачка, а да пея, да имам хубави нокти ”, показа наскоро Софи Маринова. Наскоро тя схванала, че обичаната й певица е родена на 24 април и незабавно съзряла съвпадане. Важните дами в живота й също са зодия Телец. Майка й е родена на 27 април, а свекърва й – майката на мъжа й Гринго, която й е адашка, пък чества рожден ден на 28 април. Софи е изпълнила заръката на майка си и през днешния ден всичките й фантазии не престават да са свързани с музика. Вече има и естрадна ария в репертоара си. Това че в изпълняването на „ Изгубена ” се виждат прилики с гласа и стила на Лили Иванова единствено може да я радва.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР