Софи Маринова, която на 5 декември празнува 45-тия си рожден

...
Софи Маринова, която на 5 декември празнува 45-тия си рожден
Коментари Харесай

Софka: Майка искаше да съм като Лили Иванова, а не перачка и готвачка

Софи Маринова, която на 5 декември чества 45-тия си рожден ден, се възхищава на Лили Иванова и обича песните й от дете. Тогава майка й пускала шлагери на естрадната прима и тъй като познавала гения на Софи почнала да й споделя за живота на Лили и по какъв начин би трябвало да се стреми да бъде като нея.

„ Майка ми го е дала като път да обичам по този начин Лили Иванова. От дете ми е говорила по какъв начин би трябвало да бъда като нея, да не бъда перачка и готвачка, а да пея, да имам хубави нокти ”, показа Софи в следващия онлайн концерта на Азис в Youtube и изпя песента на Лили „ Скитница ”. Софи призна, че намира себе си в тази ария, както евентуално и всички музиканти. Наскоро тя схванала, че обичаната й певица е родена на 24 април и незабавно съзряла съвпадане в това, че значимите дами в живота й също са зодия Телец. Майка й е родена на 27 април, а свекърва й – майката на мъжа й Гринго, която й е адашка, пък чества рожден ден на 28 април, написа Уикенд.

Софи е изпълнила заръката на майка си и през днешния ден всичките й фантазии не престават да са свързани с музика и концерти. „ Искам още, и още... ”, сподели гласовитата певица. Ако би трябвало да избира в коя страна още да е известна, Софи би показала Съединени американски щати, където нееднократно е пътувала за концерти. И въпреки всичко скоро може да й се отдаде опция да разгърне капацитета си в страната на неограничените благоприятни условия. „ Синът ми Лоренцо желае в Холивуд да учи за артист ” , изненада колоритната ромка с вест. „ Как е с британския език? ”, поинтересува се домакинът й Азис. Лоренцо, който тази година ще приключва междинното си обучение, от дребен учи британския, отвърна Софи. Синът й към този момент е независим. Още предходната година, малко откакто чествал 18-тия си рожден ден, той се изнесъл от вкъщи на майка си. Днес живее в Студентски град. Софи приела желанието му, въпреки че не посрещнала концепцията задушевно. Затова пък всеки ден се чуват. Двамата са доста близки. Лоренцо доста си споделя с нея, даже за гаджета.

Както е известно, той много дълго време бе въодушевен от футбола. После пък се насочи към музикална кариера. Днес очевидно е решил да става артист. „ Значи Лоренцо обиколи всички учебни заведения в цяла България. Той беше в Котел – Музикалното, „ Любимир Пипков ”, ма то в Етрополе, в Драгалевци, на всички места. И аз съм такава, че Лоренцо, каквото желае – получава го. Искаше да е футболист, 7-8 години игра в „ Левски ”. Каквото желае, аз си го насърчавам... „ Мамо, желая да вървя в Холивуд! ”, споделя. „ Добре, майко, край тебе и аз ще живучкам ”. Току виж ме срещнал с всички звезди ”, показа Софи през смях.

Певицата добавя, че не би могла да живее отвън България. Тя се затъжава за родината и 2-3 дни да е в чужбина. „ Много обичам България. А и камъкът си тежи на мястото ”, споделя дълбокомислено гласовитата циганка.

Софи Маринова познава цяла София, тъй като е пътувала много с градския превоз. Дори когато станала известна с първия си шлагер „ Стари рани ”, ромката траяла да съчетава трамваите с ходенето пеш. „ Нямах кола, ходехме все пешком певиците. Да не ти споделям, че тука всички тролеи, трамваи ги знам ”, показа Софи. Случвало се дори хората да я познаят, да я поздравят за шлагера „ Стари рани ”. Певицата не се срамувала, че приема хвалби в трамвай. Напротив, радвала се. „ Тогава нямаше това да парадираш. У-у кола би трябвало да имаш ”, сподели Софи. „ Абе имаше го, ти не беше осведомена ”, отвърна я обаче Азис.

Певицата, която постоянно е правила усещане с откритостта си, признава, че и тя парадира. „ Обичам хубавия живот, лъскавите облекла, лъскавите коли ”, сподели звездата. Но пък изобщо не обича комплиментите. Дори се тормози, когато стартират да летят хвалби към нея, издаде я Азис. „ Хубаво си е, но към този момент като прекалят: „ Добри сте, положителни... ”. И аз към този момент се отвявам по този начин ”, показа Софи. Тя добави, че и Азис се тормозил, виждала му очичките, когато стартират да го хвалят. Накрая се съгласиха, че това е, тъй като си знаят, че хвалебствията са истина.

Любопитна детайлност е, че Софи не желала да изпее някои от най-големите си шлагери. „ Например „ Бурята ” с Устата на времето крещя: „ Бегай, това няма да го пея, бе! ”. Това-онова... Тя отново стана цялостен шлагер ”, признава Софи и добавя, че най-вече обича песента си „ Стари рани ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР