Софи Маринова допусна сериозен гаф по време на свое участие

...
Софи Маринова допусна сериозен гаф по време на свое участие
Коментари Харесай

Софи Маринова се появи на участие с прозрачна рокля на голо

Софи Маринова позволи сериозен гаф по време на свое присъединяване в нощен клуб в Слънчев бряг. Певицата е решила да захвърли сутиена за празненството и облече тънка и прилепнала черна рокля.

Гласовитата изпълнителка, която в никакъв случай до момента не се е разголвала на сцената, не е предполагала какво ще се случи и че гърдите ѝ ще лъснат по този метод. Оказа се, че от светлината в дискотеката на фотосите задачите ѝ гърди се виждат.



" Ясно си личат двете сочни дини ", пишат в мрежата наблюдателни фенове. А нейни другари разясняват, че сигурно Софи ще почине от позор от видяното и повече в никакъв случай няма да облече въпросната рокля, написа Шоу Блиц.



" Тя има много консервативно мислене и в никакъв случай в кариерата си не е залагала на голотии. Нямаше и в този момент да го направи, само че истината е, че онлайн нищо не се вижда. От светлината или от светкавицата на фотоапарата се е получило ", издават очевидци. Преди десетина година и Анелия имаше сходен проблем, откакто отиде на фотоси на клип с прилепващ потник, а след това на камера се оказа, че цялата ѝ хубост се вижда.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР