Соченият за човек на Цветан Цветанов в прокуратурата- Десислава Пиронева

...
Соченият за човек на Цветан Цветанов в прокуратурата- Десислава Пиронева
Коментари Харесай

Човекът на Цветанов в прокуратурата се „прочу“ с делото за връщането на колата на Георги Димитров

Соченият за човек на Цветан Цветанов в прокуратурата- Десислава Пиронева се е „ прочула “ в юридическата общественост с делото за връщането на открадната през 1992 година кола на комунистическия водач Георги Димитров, която се намира в музей в Чикаго.
Припомняме ви, че Пиронева е един от номинираните магистрати за европейската прокуратура. Според чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи, тя е приключила Академията на Министерство на вътрешните работи и задочно право в Благоевград. Започва в Първо РУП в София като проверяващ служител на реда и става изключително близка с един от шефовете на престъпна полиция. Ченгетата прецизират, че тогава научили, че сестрата на Пиронева живее със сина на Константин Пенчев-бивш началник на Върховния административен съд и омбудсман.

След като изкарала 3-4 години в районното, Пиронева се цанила за прокурор в Петрич. После се преместила в Сливница и най-после акустирала в София. Според източниците ни, тя същински възмутил сътрудниците си, откакто станала създател на пособие за проверяващи служители на реда. „ Тя няма кой знае какъв опит в тази посока. Помагалото е доста противоречиво и даже новозавършил правист може да да го нападна с причини “, обясниха те. Обясняват си новинацията й само с „ връзки на най-високо равнище “.

Повече за скандалната номинация на Десислава Пиронева от Софийска градска прокуратура, четете ТУК!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР