Собствениците на заведения настояха здравният министър да им разреши да

...
Собствениците на заведения настояха здравният министър да им разреши да
Коментари Харесай

Собствениците на заведения готови да бойкотират ограничителните мерки

Собствениците на заведения настояха здравният министър да им позволи да работят на цялостен потенциал, в противоположен случай предизвестиха, че ще бойкотират заповедта с ограничаващите ограничения, наложени в края на предходната седмица.

От Сдружението на заведенията и Българската асоциация на заведенията упорстват личният състав да може да удостоверява, че е преболедувал, че е имунизиран или има негативен PCR или бърз тест в последните 72 часа или тест, удостоверяващ съществуването на антитела с отминалост шест месеца и опция за удължение при потвърдено съществуване на антитела, а клиентите да имат изцяло свободен достъп до обектите посредством избор тук-там, надлежно за имунизирани и преболедували или неимунизирани и непреболедували, което да разреши на заведенията да работят на 100% от потенциала си.

Освен това от сектора упорстват проверяващите ги държавни чиновници да имат достъп до обектите единствено след даването на документ за имунизация или негативен PCR тест.

"Как си показват, ще ни идват на инспекция чиновници на държавната администрация, хора, които няма да са имунизирани, и ще ни ревизират за това дали ние сме имунизирани. Ами ние няма да ги пуснем, тука ще се стига до ексцесии ", разяснява Емил Коларов от Сдружението на заведенията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР