Собствениците на Ювентус направиха своето предложение за нов президент на

...
Собствениците на Ювентус направиха своето предложение за нов президент на
Коментари Харесай

Собствениците на Ювентус предложиха Джанлука Фереро за нов президент на клуба

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Собствениците на Ювентус направиха своето предложение за нов президент на клуба, откакто целият ръб на шефове в италианския гранд подаде оставки поради следствие по съмнение във подправено счетоводство.

„ Exor афишира, че ще предложи Джанлука Фереро за поста президент на Ювентус, откакто някогашният президент Андреа Аниели и останалата част от борда се отдръпнаха от позициите си в понеделник “, се споделя в изказване на компанията.

Припомняме, че целият ръб на шефове в Ювентус, отпред с Аниели и вицепрезидента Павел Недвед, подаде оставки. От предходната година прокурорите в Торино изследват изказванията за подправено счетоводство и нередности при прехвърляния и заеми на играчи. " Бианконерите " са проверявани поради 282 млн. евро (319 млн. долара) финансови облаги - позитивната разлика сред цената на покупките и продажбите без амортизацията и обезценяването - от поредност прехвърляния на играчи, осчетоводени във финансовите му резултати за 2019, 2020 и 2021 година

Прокурорите в Торино проверяват опцията Юве, който е листван на италианската фондова борса, да е показал подправена счетоводна информация на вложителите и да е изготвил фактури за несъществуващи покупко-продажби през този интервал. Множество прехвърляния, в които вземат участие Юве и други клубове, също са обект на редом следствие, което беше стартирано от Италианската футболна федерация през октомври. Откритото от прокурорите ще бъде предадено на федерацията, която има пълномощия да глоби клубовете с разнообразни санкции - от санкции до изхвърляне от Лигата. Следващото заседание на акционерите в „ Старата госпожа “ е на 27 декември.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР