Собствениците на хиперавтомобили обикновено трябва да ходят на затворени писти,

...
Собствениците на хиперавтомобили обикновено трябва да ходят на затворени писти,
Коментари Харесай

С 417 км/ч по нормален път - вижте през очите на шофьора


Собствениците на хиперавтомобили нормално би трябвало да вървят на затворени писти, с цел да оценят всички скоростни благоприятни условия на автомобила си, само че има и елементарни пътища в света, където можете да извлечете максимума от Bugatti Chiron - това са автобаните без ограничаване на скоростта в Германия.

В това видео чешкият предприемач Радим Пасер форсира своето Bugatti Chiron до 417 км/ч. Този път ви демонстрираме всичко това, само че снимано от камера, инсталирана на предния панел, а в прозореца вляво има видео от камерата, заснемаща скоростомера.

Невероятното ускоряване се организира на най-обикновения път - А2 край Витенберг в Германия. Участъкът, на който е допустимо да се доближи скорост от 417 км / ч, има дължина от 10 км. По средата на пътя има втурване и завой, заради което лидерът би трябвало да поддържа „ само” 200 км/ч известно време. Но тогава пътят се изправя и суперколата демонстрира цялостните си благоприятни условия.



Поддържането на скорост над 400 км/ч лишава единствено минута - по трилентовия път има и други участници в придвижването, тъй че Радим Пасър взема решение да не рискува. Известно е обаче, че Bugatti може да се движи с оптималната скорост не толкоз дълго - 100-литров контейнер с бензин е задоволителен единствено за 9 минути шофиране.

Преди време Радим Пасер направи сходни клипове с други забавни коли - Porsche 911 Turbo, Lamborghini Aventador и Bentley Flying Spur. Вижте какво вижда лидера при скорост от над 400 км/ч.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР