Собственици на заведения и ресторанти обявиха готовността си да протестират,

...
Собственици на заведения и ресторанти обявиха готовността си да протестират,
Коментари Харесай

Собственици на заведения заплашват с протести при ново затваряне

Собственици на заведения и заведения за хранене оповестиха готовността си да стачкуват, в случай че се стигне до ново затваряне на обектите им. В средата на юли е призната по този начин наречената светофарна уредба, която контролира влизането на територията на България.

" За страдание не регистрира по-високия брой имунизирани, не регистрира, че рисковите групи са имунизирани, не регистрира, че здравната система е по-подготвена и е заложила бройки при към 1000 души дневно заболели, да затваряме заведения за хранене и заведения ", съобщи ръководителят на Варненската туристическа камара Илин Димитров пред Българска национална телевизия.
 Няма да има карантина за българи от червени зони единствено в случай че са имунизирани, преболедували и с PCR тест Няма да има карантина за българи от червени зони единствено в случай че са имунизирани, преболедували и с PCR тест
Здравното министерство промени заповедта за влизане у нас от " алена зона " *. Различното от предходната заповед е, че българските гражда...

От сектора са недоволни, че тези решения не са били съгласувани с тях и са подготвени за митинги.

" Фабрики, фабрики, градски превоз, магазини и така нататък, всичко си работи обикновено, а заведенията стоят затворени. Твърдо срещу сме! ", сподели зам.-председателят на Сдружението на заведенията Марин Сотиров. Собствениците на заведения се афишират и срещу въвеждането на наложителна имунизация за личния състав и за клиентите им.

" Бизнесът да носи здравната отговорност за Петър, Хасан и Иван, дали ще се имунизират или няма да се имунизират, това е неприемливо ", добави Сотиров.

" Виждам, че няма изгода общо взето. Колко пъти ни затваряха? На осем индивида ни затвориха тотално и отново станахме доста ", разяснява жителка.

Още от ИКОНОМИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР