Собственикът на заведението Стар Ин в Сейнт Джаст, югозападна Англия,

...
Собственикът на заведението Стар Ин в Сейнт Джаст, югозападна Англия,
Коментари Харесай

Електрическа ограда гарантира социалната дистанция в английски бар

Собственикът на заведението " Стар Ин " в Сейнт Джаст, югозападна Англия , е инсталирал електрическа ограда, с цел да е сигурен, че предписанията за обществена отдалеченост ще се съблюдават, заяви Ройтерс.

" Ако бях опънал въже, не мисля, че някой би му обърнал такова внимание, като на електрическата бариера ", споделя притежателят Джони Макфейдън.

Пъбовете в Англия получиха позволение да проработят на 4 юли, само че при изискване, че ползват ограничения за обществена отдалеченост. Те включват понижаване на контактите на личния състав с клиентите и редуциране на времето, което посетителите прекарват в заведенията.

Макфейдън споделя, че тези ограничения са голяма културна смяна за неговото заведение. " Барът ми е доста дребен. Всички са привикнали да сядат на бара, да подпират ръце на него. А в този момент не могат да го вършат. Нещата се трансформираха ", споделя той.
 
Nothing to see here. Just an electric fence installed in a pub. Do what you're told, and have fun.
— Sel Jane #KBF (@SelJane)

По преградата в действителност не тече ток, само че Макфейдън споделя, че по същата логичност работят и оградите към прилежащите ферми в Корнуол.

" Щом има сигнален надпис за електрическа ограда и си предизвестен, всичко е законно. И факторът " боязън " работи ", изяснява притежателят на заведението.
" Хората са като овцете. Това пази и овцете, и хората далеко ", прибавя то
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР