Собственикът на Царско село Стойне Манолов коментира случващото се в

...
Собственикът на Царско село Стойне Манолов коментира случващото се в
Коментари Харесай

Стойне Манолов: Не се радвах на успеха над ЦСКА толкова, колкото щях ако бяхме победили един друг гранд

Собственикът на Царско село Стойне Манолов разяснява протичащото се в ЦСКА. Неговият тим победи " алените " с 2:1 в предишния кръг на шампионата, а орез седмицата " алените " се изтезаха, с цел да отстранят Ботев Враца за Купата на България. Манолов даде малко изявление пред " Тема Спорт ".

" В интерес на истината не се зарадвах толкоз мощно, колкото, в случай че бяхме победили един различен гранд. Проблемите в ЦСКА датират от доста време. Проблемът не е Крушчич, проблемите са доста по-дълбоки и зреят от години. Тази загуба от Царско село се случи случайно, само че имаше предпоставки да стане " стартира Манолов.

" За мен ЦСКА се показа извънредно едва. Това не е лицето, което би трябвало да има тимът. Играе доста внимателно и на мен не ми подхожда като метод на игра. Има много чести смени на треньорите, трансформират се настроенията в тима. За мен не се работи дейно върху селекцията. Взимат се доста футболисти, които в идващия миг не попадат в групата, изключително чужденци ", приключи босът на Царско село.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР