Собственикът на таксито, което беше откраднато от шведски гражданин в

...
Собственикът на таксито, което беше откраднато от шведски гражданин в
Коментари Харесай

Таксиджия разказа за диващините на пияния швед Кристофър в Несебър

Собственикът на таксито, което беше откраднато от шведски жител в Несебър и беше блъснато в друга паркирана кола, описа детайлности за кражбата пред Нова телевизия. Всичко се случило доста бързо.

„ Нашата стоянка е открита, на слънце, оставяме си колите с отворени прозорци. И ключовете, тъй като ние сме на 20-30 метра от тях “, сподели той. По думите му, до момента нищо не е изчезвало.



Колеги се обадили на сина му да го питат „ Какво става с татко ти, колата му е сред Равда и Несебър “. Тогава той със свои сътрудници отишъл до местопроизшествието и видял смачканата си кола. Вече трети ден той не може да работи.

Колата, в което се блъснал шведът, е на Димитър Димитров от София, който бил на отмора. Тя била паркирана пред хотела. „ Първото, което видях беше смачкан калник и ризница. После видях, че на земята лежи човек и е арестуван от внимателен жител. По бански “, описа той.


Шведът, който бил пийнал, се опитал да хитрува. На Димитров той споделил на британски, че е испанец и се споделя Себастиян. „ Аз му споделих, че ще изпълним цивилен арест и ще изчакаме да пристигна полицията “, сподели Димитров, който е юрист.

Мъжът, задържал чужденеца, се споделя Стоян. „ Той ми го съобщи. Стана доста нападателен, евентуално алкохола и упойващите субстанции. Започна да налита на пердах. Но пристигнаха от органите на реда “, описа Димитров и благодари на полицията за бързата реакция.



От Районната прокуратура обявиха, че при осъществени проби е открито, че Кристофър е бил а 1,74 промила алкохол. Предстои да се откри дали той има шофьорска брошура, с цел да се посочи какво обвиняване да му бъде повдигнато.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР