Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се обърна към феновете

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се обърна към феновете
Коментари Харесай

Босът на Локо Пд с остра реакция, обърна се към медиите и феновете

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се обърна към почитателите със известие на формалния клубен уебсайт.

Публикуваме го без редакторска интервенция:

" Уважаеми последователи,

Последните мачове, които изигра Локомотив Пловдив, и най-много успеха над Ботев в събота, са удостоверение на остарялата истина, че за всяко нещо се желае време, самообладание и неизменност и когато се поставя труд, когато се влага сърце и душа в играта, резултатите не закъсняват. Разбира се, надалеч съм от мисълта, че сме постигнали всичко, което желаеме. Напротив - има още доста да се работи и какво да се желае.

От мое име и от името на управлението на ПФК Локомотив Пловдив желая да благодаря на футболистите, тъй като с труда си те заслужиха тези победи.

Искам да благодаря и на публиката по трибуните, която за следващ път бе дванадесетия състезател, демонстрирайки безрезервната си поддръжка, изключително по време на мача в Коматево.

И в случай че след серията триумфи на Локомотив Пловдив в кацата с мед имаше лъжица катран, то този катран пристигна под формата на следващите опити за провокация и всяване на разкол в редиците на клуба. Като се стартира от неуместното и гаменско държание към мен от страна на група почитатели след мача с Верея, (завършил с безапелационна победа за Локомотив Пловдив), премине се през интригите и слуховете, които от време на време се " пускаха " измежду обществеността и се стигне до серията от лъжливи изявления в медиите.

През миналата седмица управлението на клуба резервира безмълвие, само че повода за това не беше боязън. Единственият претекст да не отговаряме на провокациите беше желанието да не внасяме в допълнение напрежение преди градското дерби.

За сметка на това обаче други не стопираха да плетат интриги и да употребяват най-лесните оръжия за реализиране на транспарантните си планове - лъжата и дезинформацията.

Не е загадка, че през днешния ден няма нищо по-елементарно от това да омаскариш някого. Достатъчно е единствено да " изфабрикуваш " вест, която да пуснеш на жадните за сензация уеб сайтове и след това да оставиш съперника си да потвърждава " че няма сестра ". Умишлено не назовавам тези уеб сайтове медии, тъй като сходни електронни издания, публикуващи погрешна, непроверена или непосредствено измислена информация, имат повече допирни точки с най-древната специалност, в сравнение с с публицистиката.

Аз и управлението на ПФК Локомотив Пловдив сме наясно, че тази борба е неравна, само че успокоение и убеденост ни дава фактът, че притежаваме най-силното оръжие - истината, която отсега нататък няма да спестяваме.

И с цел да не бъда необоснован, ще изредя няколко обстоятелството:

1. На 13 август бе изработен следващ опит да се манипулира черно-бялата общественост, като за задачата " доброжелатели " на клуба са изпратили до някои от спортните медии в Пловдив информация, гласяща, че, изтъквам: " Тим Рикетс идва в Пловдив за договаряния по отношение на закупуването на тима. Тимът на притежателя на Chicago Cubs в понеделник ще има диалози в града по отношение на тима. Повече информация ще бъде дадена на медиите в неделя. Поздрави, Алекс Рийвс-Рътлеф "

Чест прави на притежателите на тези медии (да, тях можем да ги назовем медии!), чиито имена съзнателно не желая да замесвам, че съблюдаваха едно от главните правила в публицистиката и ми се обадиха, с цел да ревизират информацията и да попитат дали в действителност има такава уговорена среща. Всеки от вас може самичък да реши, в случай че тази информация бе излязла в медиите в навечерието на градското дерби, какъв би бил резултатът.

2. След като този опит не мина, на 14 август сутринта в множеството спортни пловдивски уеб сайтове излязоха изявления, цитиращи информация, излязла в прочут състезателен вестник. Работещите в тези уеб сайтове обаче не си направиха труда преди да препечатат текста, да ревизират дали тази информация е вярна и единствено след 30 минути се наложи да опровергават написаното.

3. На 16 август в уеб страницата tribunaplovdiv.bg излиза изявление със заглавие: " Карагарен пред TribunaPlovdiv.bg: Този мач е за почитателите - най-важният за сезона ". Такова изявление обаче футболистът не е давал за този уебсайт, защото всички играчи имаха възбрана за изказвания пред медиите преди дербито с Ботев, като се изключи малките екрани и уеб страниците от Нова Броудкастинг Груп, пред които Локомотив Пловдив има да извършва договорни връзки. Появата на това изявление беше на път да предизвика напрежение сред треньор, управление и футболисти. За похлупак същият този уебсайт, единствен, в петък, ден преди дербито с Ботев, разгласява памфлет с следващите апели за оставка и опити за кадруване.

Ако зад тази поредност от медийни офанзиви с тъмножълт нюанс стоят локомотивци, то аз самоуверено мога да настоявам, че те обслужват ползите на жълто-черните. Тук е мястото да се обърна към последователите на Локомотив Пловдив - господа и дами, момчета и девойки, локомотивци! Правете това, което можете най-добре и което направихте за следващ път на стадиона в Коматево - пейте, скандирайте, с цялото си сърце и душа подкрепяйте тима, само че апелирам ви - спрете да кадрувате! Разберете един път и вечно: кой да си тръгне, кой да остане, кой да ръководи парите ми - решение за това вземам единствено и само аз.

На всички тези, които се изживяват като фактори и считат, че могат да дефинират кой да ръководи клуба и от кого да се съставлява, ще кажа това - откакто сте подготвени и имате опция да платите цената или има кой да го направи вместо вас, бъдете по този начин положителни и направете вашата оферта. Нещата са напълно елементарни и всеки, който има даже незадълбочено разбиране от бизнес, знае, че всичко е въпрос на благоприятни условия и договаряния.

На финала желая да подчертавам върху нещо, което смятам за значително. Поредицата изявления с погрешно наличие, които излязоха през предходната седмица, затвърди моето разбиране, че мacoвoтo нeзaчитaнe нa истината и фaтитe нe e пpoблeм caмo нa уеб страниците. Toва е проблем на всички нас - на управлението, на работещите тук, на децата, които упражняват в клуба и на техните фамилии, на всички последователи на черно-бялата концепция. Лъжите могат да нaпpaвят всяка една система нeфyнциoнaлнa. Дезинформираната пyблиa, oятo нe ce интepecyвa oт фaтитe, пpecтaвa дa oцeнявa peaлнocттa.

Лъжите, интригите и провокациите, раждани от болните упоритости на група хора, които до този миг не са излезли с нито едно свястно и стимулирано предложение, рефлектират отрицателно и paзяждaт aтмocфepaта, в която всички ние - от управлението, през треньорите до помощния личен състав тук, работим и се борим да реализираме нещо. Заслужава си да се намерения върху това. В името на по-доброто на следващия ден, което, не се колебая, всеки от нас желае за обичания клуб. И за неговото бъдеще - децата на Локомотив Пловдив.

Христо Крушарски,

Президент на ПФК Локомотив - Пловдив ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР