Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обмисля свиване на бюджета.

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обмисля свиване на бюджета.
Коментари Харесай

Крушарски свива бюджета на Локо

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обмисля стесняване на бюджета. Бизнесменът изпитва финансови усложнения, за които самичък загатна преди дни на конференция в София. Босът към момента не е платил заплатите на играчите за ноември и декември. Обещанието е, че това ще се случи през тази седмица преди подновяването на шампионата. Фактът, че дотук Локо взе единствено сина на спортния шеф Георги Иванов-Гонзо - Александър, и англичанина Конър Руан, е индикативен.

Наскоро Крушарски е оповестил пред Гонзо и старши треньора Александър Тунчев, че няма средства за повече нови. И най-много за високи заплати, каквито чужденците неимоверно чакат и желаят. Неслучайно след контролата с Хебър (Пазарджик) предприемачът разгласи, че ще стартира всеобщо налагане на млади футболисти, артикул на школата. Той похвали Тунчев за смелостта да вземе немалка част от гениите на лагера в Поморие и да ги пуска в контролите.
Част от средствата ще отиват за построяването въз основата в квартал " Тракия ". Предстои и поетапен ремонт на " Лаута ". За стадиона средствата са подсигурени от страната, само че ще стигнат единствено за три от четирите бранша.

През лятото на предходната година след спечелването на купата Христо Крушарски самичък разгласи, че издръжката на клуба му коства 4 млн. лв.. Очаква се сумата да падне първоначално с половин, а след това и с цялостен милион.

Подобно закъснение на заплащанията към този момент е имало при ръководството на Крушарски. Първоначално уверението бе за заплащане през януари преди лагера в Поморие, само че това не се случи. Бизнесменът бе по каузи в Аржентина преди няколко седмици.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР