Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, направи доста интересни

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, направи доста интересни
Коментари Харесай

Крушарски обяви голяма новина, свързана с Локомотив

Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, направи много забавни разкрития за бъдещето на клуба. Бизнесменът приказва пред Gong.bg, като съобщи, че напълно скоро ще има сериозен човек, който ще му оказва помощ с издръжката. Той разгласи, че задачата пред Локо Пд е да има два свои тима във Втора лига - Локомотив Пловдив 2 и Рилски състезател, като концепцията е тези два клуба да зареждат представителния отбор на " смърфовете " с качествени фрагменти.

" Скоро в Локомотив Пловдив ще има човек, който да ми оказва помощ с издръжката на клуба. Взаимно ще си оказваме помощ. Аз оставам притежател. Сега не е моментът да разгадавам дали ще вземе акции или ще оказва помощ като спонсор. Скоро ще разберете, имайте малко самообладание.

Целта пред нашия клуб е доста ясна - да изградим печеливш артикул. Искаме да имаме два наши тима, които да вземат участие във Втора лига - Рилски състезател и Локомотив Пловдив 2. Идеята е тази два клуба да зареждат представителния тим на Локомотив с качествени фрагменти. Футболистите би трябвало да схванат, че като вземат би трябвало да върнат. Това става със мощни мачове и развиване. Не бива да бъдат единствено потребители.

Напоследък слушам какви ли не приказки. Само че никой не показва съответни проекти за развиването на българския футбол. Щели да дават шампионата на ПФЛ. И какво от това? Всичко ще се върви както до момента.

Стига с тези празни приказки, дайте да създадем нещо положително за българския футбол. От доста приказки, някой може да хване зараза на устата и да онемее. На вас харесва ли ви Екологичен потенциал? На мен доста. И ние може да сме там, само че не с приказки, а с доста работа ", съобщи още Крушарски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР