Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, коментира парите от

...
Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, коментира парите от
Коментари Харесай

Крушарски за ТВ правата: Трябва да сме благодарни и на тези пари

Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, разяснява парите от ТВ права, които получават футболните клубове. Той съобщи, че всички би трябвало да са признателни, че се наливат толкоз средства във футбола. Крушарски напомни какво се е случило преди години, когато клубовете са били излъгани и са се хванали за палците.

" Една крава във вимето има 20 кила мляко. Толкова може да извадиш. Откъде да търсим повече пари от ТВ права? Какъв футболен артикул предлагаме, с цел да имаме искания? Когато няма спектакъл, ходите ли да гледате? Колко аудитория има приблизително на мач в България? Гледате, виждате! Средно повече от 3000 индивида на мач няма. А пред тв приемника какъв брой са?

Как да желаеме пари колкото да вземем за пример във Франция? 20 милиона евро взимат от телевизонни права. Във Франция обаче какъв брой колко хора гледат, какъв брой коства продуктът? Това е голяма страна. Аз съм реалист. В България до момента в който не се изпълнят стадионите, тогава ще има повече хора пред тв приемниците. С такива къси пасове не става. Ние би трябвало да сме признателни на всеки, който дава пари. Иван Славков споделяше: „ Вие сте чисто луди да давате пари за ритнитопковци “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР