Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира парите от ТВ

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира парите от ТВ
Коментари Харесай

Крушарски за ТВ правата: Какъв футболен продукт предлагаме, за да имаме претенции?

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разяснява парите от ТВ права, които получават футболните клубове. Той съобщи, че всички би трябвало да са признателни, че се наливат толкоз средства във футбола. Крушарски напомни какво се е случило преди години, когато клубовете са били излъгани и са се хванали за палците.
 Крушарски: Нека не всяваме суматоха! За купа ще ни би трябвало троен бюджет
" Една крава във вимето има 20 кила мляко. Толкова може да извадиш. Откъде да търсим повече пари от ТВ права? Какъв футболен артикул предлагаме, с цел да имаме искания? Когато няма спектакъл, ходите ли да гледате? Колко аудитория има приблизително на мач в България? Гледате, виждате! Средно повече от 3000 индивида на мач няма. А пред тв приемника какъв брой са?
 Гонзо удостовери, че трима играчи на Локо (Пд) имат признаци за COVID-19
Как да желаеме пари колкото да вземем за пример във Франция? 20 милиона евро взимат от телевизионни права. Във Франция обаче какъв брой хора гледат, какъв брой коства продуктът? Това е голяма страна. Аз съм реалист. В България, до момента в който не се изпълнят стадионите, ще има повече хора пред тв приемниците. С такива къси пасове не става. Ние би трябвало да сме признателни на всеки, който дава пари. Иван Славков споделяше: „ Вие сте чисто луди да давате пари за ритнитопковци “.
 Гонзо захапа " алените ": За една година бихме всички ЦСКА
Този, който дава пари за футбол в България, е анормален човек.

Нали помните какво се случи преди години с ТВ правата? Обещаха се пари и след това не се дадоха. Клубовете ги чакаха с неспокойствие, само че се хванаха за палците. Сега няма такова нещо. Всичко е правилно. Трябва да сме признателни за тези пари ", съобщи Крушарски. efbet Лига 30 кръг, четвъртък 9 юли  Локомотив (Пловдив) 20:30предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР