Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, коментира дали ще

...
Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, коментира дали ще
Коментари Харесай

Крушарски каза дали ще се кандидатира за президент на БФС

Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, разяснява дали ще се кандидатира за президент на БФС, каквато информация се появи в петък.

" Това е оценка за работата ми, благодаря им. Те от дълго време разясняват тази тематика. Ще видя, първо ще оправя Локомотив, след това ще видя каква е конкуренцията и тогава ще реша. Ако не виждате какво става в Локомотив с ред и порядък.. На БФС му би трябвало ред и порядък, не приказки - кой какво направил. Третият в този момент щял да започва, след 8 години работа във футболния съюз, тъй като знаел какво да направи. Досега къде бяха? Нещата не се вземат решение по този метод, а с внезапен удар. Гол не става с леко шутче. "

" Ако преценява и в случай че реша, ще го научите първи и ще има резултат, сигурно. "

" Националният ни тим стартира обикновено, знаехме, че е тежко. Милион пъти съм казвал, че би трябвало в клубовете да си свършим работата. Ако се бъзикаме един различен, нищо няма да стане. Ясен и Господ да е, като няма материал, какво ще направи? Все отново вървим в позитивна посока. Радвам се, че Локомотив способства най-вече за това деяние. Ако продължаваме по този начин, по-късно ще сме още по-добре. "

" Ако някой е натрупал сметки в някоя механа, ще я платя. Има си документи, мога да ги покажа. Той подписа нотариален документ и си потегли, както вършат всички. Да е жив и здрав ", приключи Крушарски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР