Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е искал в новия

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е искал в новия
Коментари Харесай

Крушарски щял да предложи Бербо за новия Изпълком, но изпуснал влака

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е желал в новия Изпълком на БФС да влезе и Димитър Бербатов. Самият той удостовери, че председателстващият Общото заседание не му е разрешил да прави нови оферти.

Причината е, че Крушарски се е върнал в залата, откакто към този момент е била почнала процедурата по гласоподаване.

" Изпуснах влака. Закъсняхме. Аз съм си отговорен в тази ситуация. Имах две оферти. Исках в новия Изпълком да влязат Иво Андреевски и Димитър Бербатов. Мисля, че хората, които бяха останали да гласоподават, можеше да ги изберат и щеше да е добре за футбола ", разяснява Крушарски.

" Според мен не се случи смяна на президента, тъй като Димитър Бербатов не си бе подбрал екипа и в него имаше компрометирани фигури. Няма по какъв начин Градев и Величков, както и Жейнов и Боби Станков да тръгнат да вършат нещо положително за футбола. Те са се научили единствено да прибират от него, не виждам какво могат да му дадат ", безапелационен бе още предприемачът.
свързани новини5154на 13.10.2021
" Трябва всички, които сме във футбола и влагаме, повече да се вслушваме един в различен. Да си оказваме помощ, с цел да се осъществят положителните хрумвания и да се усъвършенства методът на ръководство. Тогава ще дойдат и по-добрите резултати на всички равнища ", добави Крушарски пред " Мач Телеграф ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР