Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски намекна, че букмейкърската компания

...
Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски намекна, че букмейкърската компания
Коментари Харесай

Крушарски покани букмейкър да вземе дял от "Локо"

Собственикът на " Локомотив " (Пд) Христо Крушарски загатна, че букмейкърската компания " Уинбет " може да придобие дял от клуба и да влезе в ръководството. Това стана при представянето на заложната къща като спонсор на клуба с 3-годишен контракт.

" Разговорът с " Уинбет "  беше къс, явен и прецизен. Това е една помощ, която ще е крачка към по-големи триумфи. Надявам се в бъдеще няма да са единствено спонсори, а да станат и част от собствеността. Зависи по какъв начин ще представим предприятието и по какъв начин то ще стартира да заработва пари. Това е една помощ, която ще ни разреши да доизградим това, което вършим към този момент шест години ", разяснява Крушарски и даже разкри параметрите по контракта: " Ние си имаме вяра един на различен, тъй че до края на тази година сме обезпечени с тази помощ. Нашият дефицит е дребен. 500 000 не ни доближават на година за издръжката на тима. Сега няма да ми доближават 200 000. "  

Бизнесменът, който се занимава с произвеждане на ракети срещу градушки, бе оптимист за бъдещето на клуба си. " Ситуацията в света е стряскаща, само че мен не ме плаши. Ние си имаме проблеми, само че " Локомотив " скоро ще си покаже главата над водата. Знаете проблемите какви са в целия свят, не са единствено на Христо Крушарски. Тепърва ще става зле, търговията се свива. Аз съм номер едно по реагентите. Започвам планове в Турция, в Уганда, Аржентина и други страни. " Локомотив " да е спокоен за идващите 50 години ", сподели в собствен жанр Крушарски.

Носителят на купата на България е шестият тим от Ефбет лига, на който " Уинбет " става спонсор. Останалите са " ЦСКА-София ", " Царско село ", " Ботев " (Пд), " Ботев " (Вр) и " Етър ".

 

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР