Собственикът на Левски Наско Сираков и треньорът Славиша Стоянович проведоха

...
Собственикът на Левски Наско Сираков и треньорът Славиша Стоянович проведоха
Коментари Харесай

Сираков проведе дълга среща със Стоянович

Собственикът на Левски Наско Сираков и треньорът Славиша Стоянович организираха дълга среща през вчерашния ден. Тя продължи повече от час и половина. На нея наставникът срещна боса за свършеното по време на подготвителния лагер в Умаг.

Той рапортува на шефа за всеки един от играчите - в каква форма се намира, какво може да се чака от него през пролетния полусезон, има ли място в състава, заслужава ли удължение на контракта, в случай че му изтича през лятото, написа " Тема Спорт ".

В същото време Стоянович е получил увещание, че Левски ще притегли още най-малко един нов състезател. Бройката на новодошлите обаче може и да е по-голяма. В момента напъните на хората от " Герена " са към привличането на флангови нападател. Такъв сигурно ще дойде на проби. Чака се и нидерландско крило, което би трябвало да пристигна до края на седмицата. То може да вземе присъединяване в контролата със Спортист (Своге) в неделя, която е последна от подготовката на " сините ".

Клубът евентуално ще преотстъпи някои от младите си играчи, които да натрупат игрови минути напролет.

До момента на " Георги Аспарухов " дойдоха четирима нови - хърватският вратар Звонимир Микулич, мароканският бек Файсал Рерас, както и двама централни бранители - иракчанинът Ребин Сулака и испанецът Начо Монсалве. С привличането на последните двама Славиша Стоянович има богат избор в центъра на защитата - там играят още Алекс Петков, Живко Атанасов и Георги Александров. Най-вероятно някой от тях ще бъде преотстъпен напролет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР