Собственикът на футболния Локомотив Пловдив Христо Крушарски заяви, че клубът

...
Собственикът на футболния Локомотив Пловдив Христо Крушарски заяви, че клубът
Коментари Харесай

Крушарски: Търсите под вола теле! Теле няма!

Собственикът на футболния " Локомотив " Пловдив Христо Крушарски съобщи, че клубът няма финансови проблеми. Пред bTV той отхвърли лицензът за идващия сезон да е заплашен.

По-рано денем се появи информация, че " черно-белите " дължат 190 000 лева към Националната организация по приходите, а средствата би трябвало да се преведат до 31 март, когато е и последният период за подаване на документи за лицензиране.

" Кажете на тези ваши сътрудници, че сензациите не са сензации, когато са подправени! Аз имам съглашение с Национална агенция за приходите откогато съм пристигнал – 6 години! И от 4 млн. отговорности " Локомотив " има 178 000 лв. главница и 500 000 лв. лихви, които се заплащат по съглашение. Тези хора май търсят под вола теле. То го няма! Това са уеб сайтове, които не желаят да стават хубави неща в България, които завиждат на " Локомотив ". " Локомотив " е спокойна къща – каквото и да пишат, не могат да ни пробият ", съобщи в типичния си жанр Крушарски.

Снимка: Lap.bg

Той е безапелационен, че акцията за набиране на средства е по самодейност на почитателите, а не на управлението.

" Аз им благодаря за това, което вършат. Това демонстрира, че ние сме едно семейство, една фамилия. " Локомотив " няма проблеми. Има ковид, има рецесия, има неща, които пречат, само че това са решими неща. В нашата къща от 6 години се написа едно и също: " Крушарски починал. Крушарски умрял. Крушарски не знам какво станало, банкрутирал... ". " Локомотив " за 6 години върви възходящо. За мен това е удоволствието ", добави предприемачът.

Крушарски показа, че има сделка с футболистите и те получават постоянно хонорари. Информациите от по-рано бяха, че за последно играчите са получили заплата за декември 2020 година, а наградите след извоювания край за Купата на България от лятото не са изплатени.

Снимка: Lap.bg

" Аз съм се схванал с момчетата - давам по някой лев, взимат по някой лев. Работят си, знаят си, че ще ги вземат. При мен знаят, че нещата са били постоянно точни ", беше безапелационен той.

В момента " Локомотив " е на второ място в класирането на Първа лига, като изостава от водача " Лудогорец " с 9 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР