Собственикът на Детройт Пистънс Том Горс иска старши треньорът Стан

...
Собственикът на Детройт Пистънс Том Горс иска старши треньорът Стан
Коментари Харесай

Стан ван Гънди остава начело на Детройт и през следващия сезон

Собственикът на Детройт Пистънс Том Горс желае старши треньорът Стан ван Гънди да извърши и последната година от контракта си с клуба, само че да настъпят промени в мениджърския екип на клуба.

Към момента Ван Гънди дава отговор за всички баскетболни интервенции в клуба и има последната дума при вземането им, само че Горс желае това да се промени и Ван Гънди да се концентрира напълно върху тренирането на играчите. Самият Ван Гънди обаче не е по никакъв начин склонен с предлагането на притежателя и се съпротивлява против него.

Бившият старши треньор на Орландо има още една година и 7 милиона $ от оргиналния си 5-годишен контракт с клуба. само че огромна част от хората в щаба му са с изтичащи договори. Самият Горс желае да разкара повече от тях, само че държи да резервира генералния управител Джеф Бауър. Бауър бе назначен персонално от Ван Гънди и бе под негова настойчивост, само че Горс държи това да се промени и Бауър да получи цялостна независимост на деяние.

През февруари тъкмо Бауър бе в основата на договорката, с коят Детройт притегли Блейк Грифин от Лос Анджелис Клипърс. Въпреки това " буталата " не съумяха да стигнат до плейофите в НБА, завършвайки постоянния сезон с 39 победи и 43 загуби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР