Собственик на пътностроителна фирма, която активно е участвала в строежа

...
Собственик на пътностроителна фирма, която активно е участвала в строежа
Коментари Харесай

Рашкков: Шеф на МВР при Борисов бил на заплата при наркобос

Собственик на пътностроителна компания, която интензивно е взела участие в градежа на автомагистралите, е изнесъл в Дубай 21 милиона. Това съобщи в "Лице в лице " по бТВ служебният вътрешен министър Бойко Рашков.

Той даде обещание Министерство на вътрешните работи да осветли цялата спекулация до ден - два. „ Това не е индивидуален случай, нямам поради единствено този човек. След като сходни суми се изнасят отвън страната, ние се чудим от кое място да вземем пари за опазване на здравето и пенсии. Нито един от притежателите на компаниите, които са строили лотовете, не пристигна на срещата при министър Комитова, с цел да потвърди с документи, че страната нещо му дължи. Това единствено по себе си приказва за тяхната отговорност “, сподели вътрешният министър пред бТВ.

Бойко Рашков загатна, че ще разгласи и документи, от които ставало ясно, че министър на вътрешните работи в държавно управление на Бойко Борисов е имал контакти и е бил на заплата при прочут наркотрафикант.

Той попита риторично: Как желаете да се борим с проведената престъпност, когато Борисов е издигал на управителни места такива хора. Дали един подобен вътрешен министър може да се бори с престъпността, в случай че е обвързван с прочут наркотрафикант.

Рашков се е срещнал с материалите по следствието и скоро ще разгласи името на този човек.

"Има доста сигнали за пазаруване на гласове, както бе и на предходните избори. Тези сигнали са основно за опити и пазаруване на гласове от две съществени партии - ГЕРБ и Движение за права и свободи. "

Това съобщи служебният вътрешен министър Бойко Рашков пред „ Лице в лице “.

Той добави, че това се случва със опасността: И да внимават, когато се върнат на власт, както и с финанси с неразбираем генезис.

„ Някои наши партии са привикнали да печелят изборите по един непочтен метод. Органите на Министерство на вътрешните работи свършиха едно добра работа, която се прави оценка високо от доста партии и болшинството български жители. Ние съблюдаваме законите, които ни задължават да проверяваме незаконни прояви “, сподели той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР