Собственичката на строителната фирма Артекс“, арх. Весела Мирянова заяви,

...
Собственичката на строителната фирма  Артекс“, арх. Весела Мирянова заяви,
Коментари Харесай

Адв. Румен Николов: Ще защитавам безплатно всеки, срещу когото ”Артекс” заведе дело

Собственичката на строителната компания „ Артекс “, арх. Весела Мирянова съобщи, че ще съди всеки, който уронвал престижа на сдружението. Госпожо Мирянова, аз пък Ви декларирам, че ще пазя гратис всеки, против който образувате каузи, написа nakratko.bg.

``
реклама

С дейностите си Вие показахте, че нямате място в огромния бизнес. Да извършите сходни покупко-продажби, с хора заемащи най-високите равнища в страната ни, по този левашки метод значи, че сте не запомнили да мислите. Струва ми се госпожо Мирянова, че това е края на „ Артекс “. Жалко, само че постоянно се получава по този начин, когато е налице главозамайване. Не плашете хората, г-жо Мирянова. Снишете се, наведете се, поискайте амнистия и замълчете. Постройте най-малко една детска градина или нещо друго, въпреки и малко в квартала ни и спрете да се показвате по медиите. Това е безвъзмезден съвет.

 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР