Собственичката на бижутерийната империя Tiffany’s в Турция загина нелепо след

...
Собственичката на бижутерийната империя Tiffany’s в Турция загина нелепо след
Коментари Харесай

Мистерия! Собственичката на Tiffany’s загина след падане от круизен кораб, бутната е от любовника?

Собственичката на бижутерийната империя Tiffany’s в Турция почина неуместно след рухване от круизен транспортен съд в южната част на Тихия океан. 71-годишна бизнесдама Дилек Ертан е паднала в морето край крайбрежията на Таити, до момента в който е била на отмора с швейцарския си ухажор Артур Фуксбергер.

Трагедията е станала на 26 октомври, само че за нея стана ясно преди дни. Смъртта на Дилек Ертак буди съмнения, написа турският вестник “Сабах ” - медията, която оповести обстоятелства от следствието. Според изданието собственичката на Tiffany’s се е качила на борда на първокласния лайнер “Norwegian Spirit ”, с цел да отпразнува рождения си ден дружно със своя обичан.

След трагичния случай круизният транспортен съд е дебаркирал на пристанището Папеете, столицата на Френска Полинезия, където е почнало следствие. Власти са разпитали 74-годишния Артур Фуксбергер, защото обявил новината за изгубването на Дилек Ертак 20 часа по-късно, само че той е бил освободен без да му бъдат повдигнати обвинявания, написа " Телеграф ".

Появиха се й клюки, че бижутата на бизнесдамата са изчезнали от нейната каюта, само че те бяха отхвърлени от околните й в особено изказване.

“Клюките и измислените вести в някои писмени и образни медии след събитието в никакъв случай не отразяват истината и надълбоко нараняват фамилията. Нито една от спекулациите за бижутата в пресата не е вярна. (...) От позиция на напредъка и сигурността на следствието, настоятелно молим подправените вести, които могат да се появят, да не се одобряват на съществено ”, обявиха в послание към медиите от фамилията на турската бизнесдама.

Офицер, работещ на борда на круизния транспортен съд, обаче е на мнение, че е невероятно да паднеш зад борда на този първокласен лайнер. Според него някой е “помогнал ” на бизнесдамата да прескочи парапета.

Снимката е илюстративна

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР