Сноубордистка номер едно на България—Александра Жекова се сбогува емоционално с

...
Сноубордистка номер едно на България—Александра Жекова се сбогува емоционално с
Коментари Харесай

Сани Жекова се сбогува с бившия - slava.bg

Сноубордистка номер едно на България—Александра Жекова се сбогува прочувствено с бившето си гадже Алекс Пулин. Двукратният международен първенец по бордъркрос се удави преди няколко дни по време на подводен лов на риба на Големия бариерен риф в родната Австралия.

Пулин бе открит на дъното на океана безжизнен и без кислородна маска от различен гмуркач.

Новината за гибелта му потопи в тъга някогашната му половинка. Сани си взе последно довиждане с Пулин в събота, като уважи паметта му с бяло цвете на камък в планината, по залез-слънце, написа „ България днес”.

Няма думи и в тъгата се пробвам по някакъв метод да трансформира раните в мъдрост. Празнината в някакъв смисъл... Спомените в знаци на любовта и другарството... Моментите с теб в безконечност... Яркостта на слънцето в вечен кръг... Споделям моята обич и молебствия с твоите близки.

Ще ни липсваш... Почивай в мир Чъмп”, написа Сани за прощаване с Алекс.

Двамата бяха дружно цели пет години. А спортистката постоянно е говорела с деликатност за него. „ Стана някак естествено. Той ми подари първия диск на групата си. Грабна ми сърцето не със спортните си качества, а с музиката си. Чух го да свири на терасата на хотела. Много ми хареса. После се впечатлих от характера му и благите жестове, с които непрестанно ме изненадваше”, споделя Сани.

Двамата се разделиха през 2014-та на игрите в Сочи, където Алекс беше знаменосец на австралийската делегация. Покрай него родната спортистка се възпламени по гмуркане и кайтсърфинг, които и до през днешния ден практикува.

За връзката си с него, Сани споделя, че в действителност любовта им е била детска. Въпреки това се разделят като другари. А тя и до през днешния ден не е не запомнила, че точно с него се е научила да не смесва работата и любовта.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР