Снощи националният отбор на Англия до 21 години започна с

...
Снощи националният отбор на Англия до 21 години започна с
Коментари Харесай

В Англия доволни от добрия старт

Снощи националният тим на Англия до 21 години стартира с триумф присъединяване си в квалификациите за Евро 2023, което ще се организира в Румъния и Грузия. Англичаните се постановиха над състава на Косово с 2:0, а това бе първа победа в формален дуел за новия управител на „ трите лъва “ Лий Карсли.

Едва ли някой се съмнява, че Англия би трябвало без особени усложнения да се класира за идния конгрес, само че все пак, след срещата Карсли прикани своите футболисти да се раздават във всеки мач, с цел да може отборът да се развива и да покаже най-хубавото си лице на Европейското състезание след 2 години.

„ Считам, че изиграхме добър мач и за нас бе значимо да стартираме с победа. Не бива да подценяваме нито един съперник и желая да подхождаме изцяло съществено в квалификационните срещи. Момчетата са млади и разполагат с добър капацитет, който би трябвало да се развива. Трябва да работим, а с успехите ще пристигна и самочувствието в тима. Винаги е хубаво да победиш и да стартираш с триумф присъединяване си във всеки шампионат “, показа някогашният футболист на Евертън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР